Datum: 7.3.2022 6:56:05 - Rubrika: Zdravje, lepota
Bližnjica do ravnega trebuha
Če vas moti prevelik trebuh in bi se ga radi znebili brez napora, potem poskusite narediti to ...
Velik trebuh je najpogosteje posledica sedečega dela in zdi se, da je telovadba edini način, da se ga znebimo. To je seveda res, a lahko poskusite še s tem preprostim receptom, ki izredno hitro topi maščobe okrog trebuha. Če bi ta nasvet kombinirali še s telovadbo, potem uspeh na kratek rok zagotovo ne bo izostal.

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva. Nikar se mu ne izmikajte. Pri tem nasvetu je namreč ključnega pomena. Ko so leta 2008 v ZDA naredili obsežno raziskavo, so ugotovili, da so jajca izredno koristna, ko gre za topljenje maščob okrog trebuha. Zato poskrbite, da boste zaužili zajtrk bogat s proteini, ki bas bodo držali site vse do poznega kosila.

Če se odločite za to vrsto hujšanje, potem boste morali vztrajati vsaj 5 dni.

Zjutraj si pripravite tri trdo kuhana jajca. Narežite jih na četrtine in izdatno potresite s sveže nasekljanim peteršiljem. Peteršilj namreč deluje kot diuretik, kar pomeni, da preprečuje zastajanje vode v telesu in poskrbi, da bodo maščobe čim prej šle iz telesa. Upoštevajte, da ima eno jajce samo 78 kalorij, kar je za obrok, ki vas bo tako dolgo držal site, izredno malo.

Zelo pomembno je, da približno 2 do 3 ure po zajtrku z jajci in peteršiljem obvezno pojeste eno jabolko. Jabolko pojejte tudi, če ne boste čutili nobene lakote. S tem boste naredili dve koristi. Občutek sitosti se vam bo podaljšal še za uro ali dve, kar pomeni, da pri kosilu ne boste lačni in boste pojedli manj. Druga korist pa je, da se boste obvarovali pred slanimi, kratkočasnimi prigrizki ... In še: jabolko ima samo 80 kalorij.

vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021