Datum: 17.6.2022 19:27:11 - Rubrika: Dobro je vedeti
Kako se znebiti modric
Nekateri ljudje imajo tako občutljivo kožo, da se jim že ob manjšem udarcu naredi modrica, le redki pa vedo, kaj je rešitev zanje
Modrice so še zlasti neprijetne poleti, ko smo pogosto v kopalkah in lahkih, kratkih oblekah. Veliko žensk prav zaradi tega ne upa obleči kratkih kril, ker modrice na nogah izgledajo, kot bi imela s partnerjem težek fizični obračun. Pa da si ne boste mislili, da so modrice samo ženska nadloga. Tudi moški se ubadajo z istim problemom. In kakšna je rešitev? Ponujamo vam nekaj primerov sadja in zelenjave, ki odstranjujejo neprijetne modrice.

Ananas
Kos ananasa dajte na modrico, rezultat pa bo viden že po nekaj minutah. Ananas namreč vsebuje ferment, ki pospešuje razgradnjo hematoma, kar povzroča neprijeten modrikast madež.

Čebula
Narežite jo na kolobarje in jih nekaj minut držite na mestu modrice. Ta postopek morate ponavljati nekaj dni. Čebula sicer ni tako učinkovita, kot ananas, vendar pa boste s to metodo kožo utrdili in vaš naslednji udarec na isto mesto ne bo pustil tako očitnih sledov.

Krompir
Skuhajte neolupljen krompir, počakajte, da se ohladi, in ga šele nato olupite. V krompir dajte dve žlici medu in malo vode ter vse skupaj dobro premečkajte. Tak medeni pire dajte na modrico, ki bi v samo nekaj minutah postopoma izginila.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021