Datum: 10.6.2022 20:44:03 - Rubrika: Dobro je vedeti
Nasvet za hujšanje: naj bo vaše telo, kot iz plastelina
Si lahko zamislite, da obstaja enostavna in hitra metoda, kako lahko sami oblikujete svoje, se znebite maščob na bokih, stegnih, trebuhu ...
Ko so znanstveniki iz univerze v Maastrichtu objavili izsledke raziskave, da nizke temperatura pospešijo procese izgorevanja maščob, so nehote sprožili val shujševalnih metod, ki vaše telo dobesedno spremenijo v plastelin, ki ga lahko čez noč oblikujete po lastnih željah. Znanstveniki so namreč ugotovili, da se za vsakih 5 stopinj Celzija temperaturne razlike proces izgorevanja maščob pohitri za 100 odstotkov.

Da bi razumeli te ugotovitve, potrebujete vrečko ledu, ki si jo za 30 do 60 minut pritisnite na predel, kjer se vam zdi, da se vam nabira največ maščob. Led bo v tem času na izbranem delu povzročil občutno temperaturno razliko, maščobe pa se bodo topile 3- do 5-krat hitreje, kot običajno.

Vendar to še ni vse. Odvečne maščobe je potrebno spraviti iz telesa, ker se bodo drugače odlagala na drugih mestih. Zato je priporočljivo piti ohlajen čaj iz kopriv, ali peteršilja, zelo dobro je popiti sok lubenice in limone, lahko si tudi naredite limonado v katero dodate narezano kumarico ...

Če k temu dodate še 40 minut sprehoda, bo zmerna telesna aktivnost aktivirala še ostale procese, rezultati pa bodo vidni že po nekaj dneh.

Če boste vztrajni, dosledni in boste skrbno izbirali prehrano, lahko računate, da boste v enem tednu izgubili 3 do 4 kilograme in to na delih, kjer vas maščobne blazinice najbolj motijo.

Poskusite!
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021