Datum: 12.6.2022 6:33:07 - Rubrika: Zdravje, lepota
Čudežni napitek proti celulitu
Hollywoodski nutricisti so sestavili novi hit poletja: to je čudežni napitek proti celulitu iz samo dveh sestavin.
Nutricisti, ki sicer skrbijo za prehrano hollywoodskih zvezdnikov, vsako leto tekmujejo, kdo si bo izmislil boljšo, enostavnejšo in učinkovitejšo bližnjico do vitkejše postave. Pride leto, ko njihova prizadevanja nikogar ne prepričajo, letos pa je napitek iz ingverja in hrušk postal pravi prehranski hit. Še posebej zato, ker odstranjuje dve največji nadlogi sodobnega časa: maščobe in celulit.

Posebnost napitka je, da ga morate piti med obroki in po obroku. Najbolje, da popijete kozarec vsaki dve uri.

Najprej poglejmo sestavine:
  • 3 centimetrov naribanega ingverja
  • 1 hruška
Priprava:

Če je le mogoče, vedno uporabite svež ingver. 3 centimetri ingverja ni tako malo in, če boste poskusili s to dieto, si pripravite dovolj zalog.

Hruški odstranite pečke, jo narežete na kocke in skupaj z ingverjem dajte v mešalnik. Na hitro zmešajte in nato dodajte približno pol toliko mlačne vode. Za boljši okus in večjo hranljivost lahko dodate še malo naribane pomarančne lupine.

Vse skupaj miksajte še vsaj minuto, da dobite gladko in homogeno zmes. Popijte takoj, vendar počasi in z majhnimi požirki.

Hruška v tej kombinaciji prispeva jod, ki ga ima veliko in s tem pospeši metabolizem, preprečuje hipotiroidizem (težave s ščitnico), ki je pogosto vzrok za povišano telesno težo, vsebuje pa tudi veliko pektina in polisaharide, ki pomagajo izločiti toksine iz telesa, hkrati pa so odgovorni za tvorbo kože s pomarančno povrhnjico.

Ingver je seveda nepogrešljiv dodatek, ki izboljša prebavo, prekrvavitev in s tem prepreči kopičenje maščob (zato je dobro popiti kozarec tega napitka po obroku).

Za konec pa še zelo pomembno opozorilo. Hujšali boste lahko le, če večerjo preskočite in dan zaključite s tem napitkom. Brez skrbi. Saj boste že po prvem kozarcu začutili, da vam bo kombinacija ingverja in hruške pobrala ves apetit. Počutili se boste siti in polni energije.

Sicer pa čez dan pazite, da ne pojeste preveč kalorij.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021