Datum: 30.4.2022 15:30:41 - Rubrika: Dobro je vedeti
Kako obvladovati bolečine, čustva in lakoto?
Japonski zdravnik Jin Shin Yucuja je zbral in poenostavil ljudsko znanje, da lahko s pritiski rok obvladujemo svoja čustva.
Jin Shin Yucuja ni iznašel nič novega, kar japonski zdravilci ne bi vedeli. Zanje to ni nič nenavadnega, ker verjamejo, da imamo po telesu razporejene kontrolne točke s katerimi upravljamo in kontroliramo celo telo. Problem Evropejcih je tako, da teh stvari ne samo, da ne poznamo, celo ne verjamemo jim. Vendar se stvari spreminjajo. Predvsem zato, ker vidimo, da je medicina samo ena plat medalje, ljudsko znanje, ki je nekoč veliko veljalo, pa se vse bolj izgublja.

Vendar ne v času globalizacije. Danes lahko po zaslugi tehnologije izmenjamo tudi starodavna znanja drugih kultur in nič nas ne stane če jih preizkusimo.

Če imate težave z želodcem, pritiskajte palec na vrhnji strani. To bo odpravilo neugodnosti v želodcu. Če pa ste nervozni, depresivni ali žalostni pa na spodnji strani. Točen položaj mora vsak odkriti sam.

Če imate težave z mehurjem ali ledvicami, pritiskajte na kazalec. Na ta način boste zmanjšali tudi tremo, nervozo, pa tudi bolečine v hrbtenici in težave s prebavo.

Imate težave z jetri ali živci? Močno stiskajte srednji prst in ga držite vsaj 10 sekund. Na ta način se boste znebili tudi glavobolov, težav z vidom ali menstruacijo, izboljšali boste srce in ožilje.

Močno preprijemajte mezinec, ker to pomaga, da se znebite nervoze, napadov panike, osamljenosti, pomaga pa tudi pri vnetjih grla, napihnjenosti in pri težavah s sklepi.

Označene točke so zgolj informativne in niso pri vseh ljudeh na istem mestu, zato morate eksperimentirati. Poleg tega je še pomembno, da vsi nasveti veljajo za masiranje desne roke.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021