Datum: 9.4.2022 16:07:25 - Rubrika: Zanimivosti
Nenavadne kombinacije vredne razmisleka
Predstavljamo vam nekaj kombinacij, ki mnogim niso všeč, mnogi pa so dobesedno zaljubljeni v njih. Za vse pa velja, da so bolj zdrave od običajnih ...
Jesti hamburger s pomfritom se nam zdi običajna kombinacija. Ali pa jajca ocvrta s slanino in sirom, je tudi običajna jed ... Ali pa jogurt pomešan s koščki sadja ... Vendar, za veliko teh kombinacij velja, da niso povsem zdrave, na kombinacije, ki vam jih tokrat predstavljamo, pa pogosto niti ne pomislimo, ker so že na videz grozne ... Vendar niso! Če lahko premagate zadržke, jih vsekakor poskusite.

Kisle kumarice in čokolada
Kombinacija kislih kumaric in čokolade ni nova. Nutricistka Lena Abraham je o tem pisala že pred desetimi leti, a je naletela na zgražanje. Nekaterim je ta kombinacija noro všeč, drugim pa ne.

Testenine s kečupom
Italijani bi se nad tem zgražali, v Rusiji pa je to zelo pogosta kombinacija. Če so testenine narejene doma in uporabite domači kečup, je ta kombinacija lahko neverjetno zdrava.

Sladoled in pomfrit
Številna živila se odlično podajo h krompirju, zakaj se ne bi tudi sladoled? Kombinacija kremastega mlečnega okusa s pečenim krompirčkom, je za mnoge božanska ...

Avolatte
Skodelica kave postrežena v skodelici avokada je bila sprva melbournska lokalna posebnost, ki je nastala, kot posledice neke nore stave, a se je izkazalo, da je ta kombinacija zelo blagodejna za prebavo in presnovo. Danes se temu nihče več ne smeji.

Hrenovke z marshmallowom
Leta 2017 je Ivanka Trump objavila fotografije iz rojstnodnevne zabave njene 6-letne hčere in na fotografijah je bil pladenj marshmallow hrenovk. Instagram je takrat ponorel, med mladimi pa je ta kombinacija dobila vrsto privržencev. Sicer pa je to tradicionalna rojstnodnevna jed na Filipinih.

Sladoled in sojina omaka
Sladoled prelit s sojino omako je kulinarična poslastica na severnem delu japonskega otoka Hokaido. Japonci čez tak sladoled pogosto posipajo še nori alge, ki so običajna sestavina za suši.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021