Datum: 28.3.2022 20:57:28 - Rubrika: Dobro je vedeti
Preprost napitek za hujšanje čez noč
Ta napitek ima kup pozitivnih učinkov, njegova moč pa je prav v začetku pomladi, ko telo preklopi zbiranje energije iz maščob na vitamine.
Vsi vemo, da mora naš organizem pridobivanje energije vsako jesen preklopiti iz vitaminov in mineralov na maščobe, spomladi pa se mora zgoditi obraten proces. In zato je zdaj najboljši način, kako pospešiti ta preklop in ob tem izgubiti še nekaj kilogramov. Za to potrebujete samo dve sestavini: to sta med in cimet.

Cimet pospeši prebave maščob, zato ga je dobro dodati k vsakemu obroku. Če pa to naredite zvečer pred spanjem, boste "počistili" višek maščob in poskrbeli, da se vam ne nalagajo okoli trebuha, po nogah in bokih. Vse kar morate storiti je pred spanjem popiti kozarec tega napitka in počakati, da organizem čez noč opravi svoje.

Kaj morate storiti?

Vsak večer 2 uri pred spanjem pripravite kozarec 2 dcl mlačne vode in vanjo dajte zvrhano žličko cimeta.

Vse skupaj dobro premešajte in počakajte pol ure.

Potem dodajte žličko medu in vse skupaj spet za pol ure postavite v hladilnik.

Če ste vse delali točno, potem eno uro pred spanjem popijte pripravljeno tekočino, po tem pa ne smete več jesti. Če boste lačni, popijte kozarec vode, vendar ne preveč, ker boste ponoči hodili na stranišče. Morda boste imeli še 3 dni težave z lakoto, a po tem času se bo telo navadilo, da zvečer ne jeste in vas ne bo klicalo k hladilniku.

Zapomnite si: cimet in med čistita prebavni trakt in med drugim odstranjujeta tudi parazite, glivice in bakterije, poleg tega pa upočasnjujeta prebavo.

Zjutraj vas čaka najbolj dramatičen trenutek. Vsak večer se namreč morate zvagati. Pa ne zato, da bi spremljali svoj shujševalni napredek, pač pa zato, da večerno težo primerjate z jutranjo. Dokler je jutranja teža manjša od večerne, napitek deluje. Ko vam teža več ne pade, je učinek napitka dosegel maksimum in naredite vsaj za teden dni premora (lahko tudi več).
vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021