Datum: 22.9.2022 6:56:56 - Rubrika: Zdravje, lepota
Recept, ki se mu bodo še zdravniki čudili
Kako se rešiti kronične utrujenosti, bolečin v sklepih, trebuhu, hrbtenici, kako okrepiti imunski sistem ... Odgovor na vse to se skriva v tej recepturi.
Kadar gre za univerzalna zdravila proti vsem boleznim, smo lahko upravičeno skeptični. Vendar, ko gre za več stoletij staro in preverjeno zdravilo, se ga splača vsaj poskusiti. Tudi ko nam nič ne manjka. In še posebej, ker gre za razmeroma preprost in poceni nasvet.

Najprej si poglejte potrebne sestavine:
  • kozarec mlačne vode (2 dcl)
  • 1/2 limone
  • 1/4 žličke himalajske soli
  • 1/2 žličke ingverja v prahu
Priprava:

Nič druga vam ni treba storiti, kot zvečer vse sestavine zmešati in pustite stati 7 do 8 ur. V tem času boste dobili izrazito bazično pijačo, ki jo je najbolje popiti zjutraj na tešče. Ko enkrat začnete, vam priporočamo, da vztrajate pri pitju tega napitka čim dlje. Samo pitje na dolgi rok bo prineslo tudi rezultate.

Namreč, ta napitek ohranja pH ravnotežje v telesu. Kislo okolje je namreč idealno za razvoj rakastih bolezni in tumorjev. Ta napitek tudi pomaga pri lajšanju simptomov sladkornih bolnikov. Napitek preprečuje bolezni srca in ožilja. Odpravlja prebavne in dihalne motnje, izboljša prekrvavitev, lajša bolečine v sklepih, preprečuje izpadanje las, izredno učinkovit pa je v boju proti okužbam vseh vrst, vnetjem in prehladom.

V času, ko se poletje poslavlja, vreme pa je vsak dan bolj turobno, boste s tem napitkom zagotovo varni pred jesenskimi nevšečnostmi.
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021