Datum: 31.1.2023 19:23:57 - Rubrika: Zdravje, lepota
Mlečni čaj, ki z neverjetno močjo odpravlja toksine
Zdravi jetra, odpravlja rakotvorne snovi, izboljšuje prebavo, ureja sladkor, odpravlja toksine, je najboljši naravni antibiotik ... To je eden najstarejših receptov, ki presenetljivo uspešno zdravi tudi sodobne bolezni.
Če se recept pojavi v ajurvedski in indijski medicini, ljudje pa ga uporabljajo že tisoč let, potem gre zagotovo za zelo učinkovito in preizkušeno sredstvo. Temu napitku pravijo tudi naravni aspirin, najdemo ga tudi pod imenom zlati čaj.

Seznam tegob, ki jih je mogoče zdraviti in lajšati s tem napitkom je res dolg. Zelo pogosto je to napitek, ki odpravlja glavobole. Uporablja se tudi za hitrejše celjenje ran (notranjih in zunanjih). Vsebuje močne učinkovine, ki zdravijo jetra, krepijo imunski sistem in urejajo prebavo. Napitek se je na sodobnih testiranjih zelo izkazal kot zdravilo proti raku, še posebej proti raku, ki nastane zaradi cigaret in tobaka. Napitek namreč aktivira poseben jetrni encim, ki dobesedno odplakne toksine rakotvornih oblik.

Poleg tega napitek preprečuje alergije, pomirja želodec, preprečuje sproščanje histamina v želodcu (to je snov, ki povzroča notranja vnetja) in pomaga tudi pri vnetjih dlesni. Snovi v tem napitku raztapljajo sladkor, maščobe, holesterol ...

Ta napitek bo tudi dejansko izboljšal vašo krvno sliko, razstrupil jetra in izboljšal splošno zdravje.

Sestavine:
  • 1 žlica ingverja v prahu
  • ščepec črnega popra
  • 1 žlica medu
  • 1 žlička cimeta
  • 1 žlica kurkume v prahu
  • 3 dcl kokosovega mleka
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in nekaj minut dobro mešajte, da dobite homogeno zmes. Nato vse skupaj približno 4 minute kuhajte na srednjem ognju (ne sme vreti). Pijte počasi, po požirkih čez cel dan. Če pijete preventivno, je gornja količina dovolj tudi za dva dni. Pomembno je le, da napitka ne dajete v hladilnik. Raje ga dobro zaprite in pustite na sobni temperaturi.
Erika Volk
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021