Datum: 31.1.2022 19:23:57 - Rubrika: Zdravje, lepota
Mlečni čaj, ki z neverjetno močjo odpravlja toksine
Zdravi jetra, odpravlja rakotvorne snovi, izboljšuje prebavo, ureja sladkor, odpravlja toksine, je najboljši naravni antibiotik ... To je eden najstarejših receptov, ki presenetljivo uspešno zdravi tudi sodobne bolezni.
Če se recept pojavi v ajurvedski in indijski medicini, ljudje pa ga uporabljajo že tisoč let, potem gre zagotovo za zelo učinkovito in preizkušeno sredstvo. Temu napitku pravijo tudi naravni aspirin, najdemo ga tudi pod imenom zlati čaj.

Seznam tegob, ki jih je mogoče zdraviti in lajšati s tem napitkom je res dolg. Zelo pogosto je to napitek, ki odpravlja glavobole. Uporablja se tudi za hitrejše celjenje ran (notranjih in zunanjih). Vsebuje močne učinkovine, ki zdravijo jetra, krepijo imunski sistem in urejajo prebavo. Napitek se je na sodobnih testiranjih zelo izkazal kot zdravilo proti raku, še posebej proti raku, ki nastane zaradi cigaret in tobaka. Napitek namreč aktivira poseben jetrni encim, ki dobesedno odplakne toksine rakotvornih oblik.

Poleg tega napitek preprečuje alergije, pomirja želodec, preprečuje sproščanje histamina v želodcu (to je snov, ki povzroča notranja vnetja) in pomaga tudi pri vnetjih dlesni. Snovi v tem napitku raztapljajo sladkor, maščobe, holesterol ...

Ta napitek bo tudi dejansko izboljšal vašo krvno sliko, razstrupil jetra in izboljšal splošno zdravje.

Sestavine:
  • 1 žlica ingverja v prahu
  • ščepec črnega popra
  • 1 žlica medu
  • 1 žlička cimeta
  • 1 žlica kurkume v prahu
  • 3 dcl kokosovega mleka
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in nekaj minut dobro mešajte, da dobite homogeno zmes. Nato vse skupaj približno 4 minute kuhajte na srednjem ognju (ne sme vreti). Pijte počasi, po požirkih čez cel dan. Če pijete preventivno, je gornja količina dovolj tudi za dva dni. Pomembno je le, da napitka ne dajete v hladilnik. Raje ga dobro zaprite in pustite na sobni temperaturi.
Erika Volk
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021