Datum: 15.2.2022 10:24:24 - Rubrika: Dobro je vedeti
Sok za hujšanje, ki skrajša telovadbo
Če želite shujšati, si pomagajte s sokom, ki pospešuje in multiplicira vse učinke v telesu, zato ga je priporočljivo spiti tudi, če greste na lahek sprehod.
Trikov sokov za hitro hujšanje je kar nekaj. Eni odvajajo vodo. Pri teh lahko shujšate v nekaj urah, vendar se hitro nazaj zredite. So pa ti sokovi koristni, ker skupaj z odvečno vodo odidejo tudi strupi. Med diuretičnimi sestavinami se pogosto znajdeta peteršilj in kumare.

Drugi tipi sokov za hujšanje so taki, ki zmanjšujejo apetit. V to skupino sodijo sokovi z limono, grenivko ali ananasom. Še posebej limona dobesedno skrči želodec za več kot 30 odstotkov, kar pomeni, da toliko manj tudi pojeste.

Tretji tip sokov je tak, ki ima malo kalorij, veliko vlaknin in več ur zagotavlja občutek sitosti. Ponekod boste zasledili, da so to sestavine z negativnimi kalorijami, ki pa to v resnici niso, le telo porabi več kalorij za njihovo prebavo, kot jih imajo sami (preberite si prispevek 53 živil za katere velja "več jeste, bolj hujšate").

In še četrti tip sokov za hujšanje obstaja: to so sokovi, ki pospešujejo notranje procese, da se nesnage nimajo časa nalagati v telesu, poleg tega čistijo telo, mu dajejo občutek sitosti, ker se je želodec že po prvem požirku skrčil ... Vse, kar naredite v času, ko popijete tak sok, se vam bo 3-krat obrestovalo. 10 minut telovadbe bo imelo enak učinek, kot če bi pol ure telovadili brez tega pripomočka.

Verjetno ni težko uganiti iz česa narediti sok, ki skrajša telovadbo.

Sestavine:
  • 3 kolobarje ananasa
  • sok ene limone
  • šopek peteršilja
  • 1/2 kumare
  • 2 stebelca zelene
Priprava:

Ananas, limono, peteršilj in kumaro zmešajte v gladko zmes. Pomembno je, da pijete samo sveže pripravljen sok. Zeleno in sok popijte in pojejte skupaj in že čez 20 minut boste začutili prve rezultate. Najprej se vam bo uredila prebava, potem pa bodo kilogrami okrog trebuha začeli vidno plahneti.
Erika Volk
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021