Datum: 9.10.2021 6:50:00 - Rubrika: Zdravje, lepota
Najhitrejši topilec maščob in bomba zdravja
Zmešajte nekaj žličk zdravih sestavin, pa si boste okrepili imunski sistem, popravili prebavo in še nekaj kilogramov boste izgubili
Za zdrav napitek potrebujete zdravo osnovo. To je zagotovo med. Če k temu dodate še malo limone, boste dobili vitaminsko bombo, ki bo predramila prebavo. Ključna sestavina je jabolčni kis, ki bo poskrbel, da se maščobe začno topiti. Na koncu pa vam manjka samo še cimet, ki ima izredno močne razstrupljevalne in čistilne učinke. Če znate te sestavine zmešati v pravem razmerju, dobite mešanico, ki ji ni para.

Sestavine:
  • 1 žlica cimeta
  • 2 žlici jabolčnega kisa
  • 1 žlica medu
  • 2 žlici limoninega soka
  • 1 dcl mlačne vode
Priprava:

Pomembno je, da uporabite toplo, skoraj vročo vodo. Tako se bo med lažje stopil. V kozarec dajte vse sestavine in jih mešajte vsaj pol minute, da se sestavine dobro povežejo.

Ta kombinacija bo pospešila izgorevanje maščob, tudi prebava se bo kar naenkrat prebudila, je tudi učinkovito zdravilo proti sladkorni in visokem tlaku. Poleg tega deluje ta mešanica na telo alkalno in pomaga pri uravnavanju pH v telesu. Vsebuje ogromno vitamina C in je zelo učinkovito sredstvo proti bakterijam in škodljivim encimom. Znižuje pritisk (vsaka žlica jabolčnega kisa zniža pritisk za 6 %). Med tegobami, ki jih lahko s tem napitkom pozdravite, so še angine, celjenje ran, dober je za srce, kožo in pomirja živce, cimet pa je tako in tako poznan kot eden najboljših antioksidantov na svetu.

In še najpomembnejši učinek: to je gotovo najenostavnejši, najbolj zdrav in učinkovit napitek za hujšanje. Rezultati brez odrekanja bodo vidni v samo nekaj dneh.

Pijte po požirkih. Iz gornjih količin boste dobili 3 do 4 požirke, ki jih naredite pred obrokom.
vkj
Dobro je vedeti
Trije glavni znaki slabe vode
Dobro je vedeti
Kako prepoznati nevarne paradižnike
Zdravje, lepota
Dodatek k čaju, ki preseneča
Zanimivosti
5 alternativ za kavo
Zanimivosti
Shujševalni fenomen: kako je Fatima izgubila 32 kilogramov?
Dobro je vedeti
Kako za večerjo pridobiti energijo, ne pa kilogramov
Dobro je vedeti
Kako v samo 4 urah pozdraviti vneto grlo
Dobro je vedeti
Zakaj veliko ljudi po prehladu in angini kmalu še enkrat zboli
Dobro je vedeti
Ali veste, kdaj piti hladno in kdaj mlačno vodo?
Zdravje, lepota
Sadje, ki premaguje ogljikove hidrate
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021