Datum: 28.6.2022 6:59:44 - Rubrika: Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
S tem napitkom lahko na hitro normalizirate alkalen ali bazičen pH telesa - s tem lahko na učinkovit način preprečite zakisanost telesa
Optimalna pH vrednost telesa je med 7,1 in 7,5, pri čemer ima kri vrednost 7,4. Študije so pokazale, da imajo starejši lahko tudi pH 6,5, nekateri rakavi bolniki pa imajo tudi 4,5 in manj, kar je izrazito kislo okolje. Večina novorojenčkov ima pH 7,5.

Vse vrste raka in vse oblike artritisa v alkalnem (bazičnem) okolju ne morejo obstajati. Isto velja tudi za srčne bolezni, osteoporozo, artritis, žolčne in ledvične kamne, kariesom ... Pri starejših je glavni krivec za zakisanost predvsem pomanjkanje kalcijevih ionov.

Kako zmanjšati zakisanost?

Ali ste vedeli, da imajo brezalkoholne sladke pijače pH tudi do 2,5 in povzročajo močno alkaliziranost telesa. Telo potrebuje za 2 dcl popitega soka skoraj cel dan, da nevtralizira učinke zakisanosti. Spomnite se, koliko sadnih sokov ste na zadnje popili, pa vam bo jasno, kakšno breme ste naložili telesu. In kot je ob koncu svoje uspešne kariere dejal pionir mikrobiologije Louis Pesteur: "Mikrobi niso pomembni, pomembno je okolje v katerem se razvijejo".

Prav v tem se skrivajo razlogi za praktično vse bolezni doslej.

K sreči obstaja preprost način, kako nevtralizirati takšne in drugačne učinke.

Sestavine:
  • 1/2 litra prekuhane vode (lahko tudi manj - to je stvar okusa)
  • 1 majhen ananas
  • 2 limone
Priprava:

Vse tri sestavine dobro premešajte, vrč s sladko-kislo limonado pa shranite v hladilnik. Iz gornjih sestavin dobite približno liter tekočine. Če popijete vsega, lahko pH telesa nevtralizirate tudi v pol ure.

Poleg tega limone uničuje parazite in druge patogene snovi. Poveča se nivo kisika v krvi (oksigenizacija). Ima veliko vitamina C, magnezija, fosforja, kalcija in kalija.

Tudi ananas ima kopico pozitivnih lastnosti. Je diuretik in poveča odvajanje vode iz telesa. Ima veliko beta karotena, mangana, magnezija, veliko folne kisline in prav tako vitamina C. Čisti sluz in uravnava prebavo.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021