Datum: 3.4.2022 16:59:28 - Rubrika: Dobro je vedeti
3 triki, da ne boste nikdar lačni
To, kar vam razkriva ta članek, ni dieta in tudi ne čarobna formula za topljenje maščob - so le preprosti triki za premagovanje lakote.
Vztrajanje na dieti je v največji meri odvisno od tega, kako obvladujete lakoto. Da bi uspešno prišli do želene teže, vam to ne bo nikdar uspelo, če boste lačni. Zato najprej razmislite, če je dieta pravilna, in če je, potem lahko poskusite tudi s temi nasveti:

1. Kisle kumarice
Kisle kumarice znižujejo sladkor v krvi, poleg tega pa zelo znižujejo apetit. Pomembno je, da 20 minut pred obrokom pojeste eno, ali dve veliki kumari, pa tudi med obroki je vedno bolje grizljati kumare, kot karkoli druga.

2. Lešniki, orehi in mandlji
Oreščki so zelo zdravi in hranljivi prigrizki, ki uspešno zapolnijo čas med obroki. že samo pest oreščkov vas lahko nasiti, v kombinaciji s suhim sadjem pa je to lahko zelo hranljiv obrok za zniževanje apetita. Še posebej zdrava je taka kombinacija dober nadomestek za večerjo.

3. Mineralna voda namesto gaziranih sokov
Gazirani sokovi znižujejo apetit, žal pa so zelo kalorični, kar vam ne bo pomagalo pri dieti. Najboljša zamenjava za sladke gazirane brezalkoholne pijače je mineralna voda, ki vas bo sprva napihnila, a to bo ustvarilo občutek sitosti. Če k temu dodate pest oreščkov, bo vaše hujšanje zagotovo uspešno.
vkj


Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021