Datum: 2.4.2022 20:51:37 - Rubrika: Zanimivosti
Sanjska shujševalka: hujšajte med spanjem
Sanjska dieta je končno postala realnost - shujšajte do 5 kilogramov na teden.
Dejstvo je, da telo tudi med spanjem porablja kalorije. Če znate telo pravilno obremeniti, lahko med spanjem tudi hujšate. Znano je namreč, da imajo nekateri izdelki negativne kalorije, kar ne pomeni, da so tudi dejansko brez kalorij, pač pa, da telo za njihovo presnovo potroši več kalorij, kot jih imajo živila.

Bistvo hujšanja med spanjem je, da pred spancem pospešite metabolizem, ki bo čez noč delal namesto vas. Zaradi tega ne boste prikrajšani spanca, če le poznate recept, ki pospeši metabolizem, hkrati pa ne povzroči krčev in napihnjenosti.

Več o hrani z negativnimi kalorijami si lahko preberite v prispevku 53 živil za katere velja "več jeste, bolj hujšate", jeste pa jih tako, da jih ne kombinirate z ničemer drugim, le z zelenim čajem. Če se odločite jesti špinačo, si naredite smoothie, ki ga lahko razredčite le z zelenim čajem in žličko medu za okus. Fižol jejte zgolj kuhanega, brez zabele, soli in drugih začimb. Na vse to lahko spijete kolikor želite zelenega čaja.

Pomembno pri nočnem hujšanju je še to, da naslednje jutro na tešče spijete med 3 in 5 dcl čaja, potem pa vsaj 20 minut ne jeste ničesar.

Pri hujšanju ponoči pomaga, če imate ves čas zelo tiho ambientalno glasbo, pa tudi spanja v čisti temi vam ne priporočamo, ker to vpliva na delovanje epifize, majhne endokrine žleze, ki leži v zadnjem delu velikih možganov in vpliva na dnevne in sezonske cikle.

Še to ... Shujševalna dieta med spanjem največ maščob stopi v okolici trebuha.
vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021