Datum: 24.2.2023 19:27:16 - Rubrika: Zanimivosti
So diete slavnih neumne? Niti ne!
Ker se bliža čas, smo za vas pregledali, ali so shujševalne diete slavnih res tako neuporabne?
Slavni so najboljši ambasadorji svojih diet. Na splošno velja, da ima že skoraj vsaka holivudska zvezdnica svojo dieto, a v resnici obstaja samo nekaj osnovnih. Večina se razlikuje samo v podrobnostih. Vseeno vam priporočamo, da pregledate vseh 4, ki vam jih tokrat predstavljamo, in si izberete takšno, ki najbolj ustreza vašemu načinu prehranjevanja.

1. Dieta Kim Kardashian

Kardashian je zvezdnica resničnostnih šovov in trač revij. V resnici nima svoje diete, pač pa je najbolj znana zagovornica Atkinsovega načina prehranjevanja. Kombinira namreč hrano brez ogljikovih hidratov s proteini. Zanimivo je, da se Kardashianova hvali, da ne šteje kalorij, kar bi ji težko verjeli.

2. Dieta Jennifer Lopez

Najbolj znana latino igralka, plesalka in pevka je zelo natančna pri prehranjevanju. Bistvo njene diete so kombinacije. Dva dni je samo proteine in zelenjavo. Nato naslednja dva dni kombinira ogljikove hidrate in sadje. Sledita dva dneva proteinov in sadja, sedmi dan pa je vodni dan, dan za post. Obstaja veliko kombinacij Lopezove diete, saj tudi sama nenehno eksperimentira in spreminja pravila. Kdo ve, če z razlogom, ali nemara zgolj zato, da se piše in govori o njej ...

3. Dieta Jennifer Aniston

Tehtnica nekdanje prijateljice je pogosto nihala dokler gospodična Anistonova ni odkrila otroške diete. Prehranjuje se tako kot otroci. Cele dneve preživi ob kašicah, pireju in pudingih, ima 7 in celo več kot 10 obrokov, porcije pa so tudi otroške. Kaj otroške, dojenčkaste! Pravi, da noben obrok ne bi smel imeti več kot 100 gramov. Drugih posebnosti njena dieta nima, je pa res, da s tako minimalnimi porcijami, tudi če jih je 10 na dan, z lahkoto brzdate količino kalorij.

4. Dieta Christine Aguilera

Če pogledate okroglolične Christinine fotografije, boste videli, da se lepotica že celo življenje bori s kilogrami, zato ji lahko verjamemo, da se neizmerno trudi najti kombinacijo jedi, ki ne bi puščala sledi. Njena najnovejša metoda se imenuje tudi "barvna dieta". Ponedeljek so na njenem jedilniku samo oranžne jedi. Torek je zelen. Sreda rumena. Četrtek rdeč. Petek vijoličen. Sobota rjava. Nedelja bela. Seveda tudi pri njej brez štetja kalorij ne gre.

Katera je prava?

Če poskusimo holivudske diete vsaj malo razumeti, hitro ugotovimo, da vsaka vsebuje vsaj eno stvar, ki drži. Več manjših obrokov je sigurno bolje, kot eden velik. Pravilne kombinacije so tudi boljše, kot brezglavo metanje hrane vase. Barva hrane je odvisna od snovi, ki jih ima živilo v sebi. V resnici ne izbiramo barve, pač pa klorofil, karotene, škrob, železo ...

Ker pa je hujšanje dolgotrajen proces, vam svetujemo, da začnete že danes. Če boste zelo pridni, boste imeli poleti manj preglavic. Preverite v spodnjem izračunu:


Erika Volk
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021