Datum: 15.8.2023 20:40:53 - Rubrika: Zanimivosti
Kako jim je uspelo prepoloviti svojo težo?
Objavljamo nekaj primerov ljudi, ki so drastično shujšali, vendar šele, ko so imeli dovolj veliko motivacijo.
Iz spodnjih primerov lahko razberemo, da uspešnost hujšanja ni odvisna od diete, načina prehranjevanja, pač pa je vse v naših glavah. Ti ljudje so imeli veliko motivacije in jim je zato uspelo.


20-letna Bryanna Debinder je shujšala iz 120 na 66 kilogramov. To je naredila zato, ker je strašno zaljubljena v Justina Bieberja, ki pa raje pogleduje za 45-kilogramov težkimi anoreksičarkami.


Ste vedeli, da je priznana pevka in super estradnica Christina Aguilera še nedolgo nazaj imela 20 kilogramov več? Prelomnica je bila podelitev glasbenih nagrad American Music Award 2012, ko so ji po spletu nadeli naziv "najbolj seksi knedl". Zlobni jeziki pravijo, da se je pustila operirat, sama pa pravi, da je vitkejšo linijo dosegla z odrekanjem in telovadbo.


Veste zakaj je shujšal Mike Waudby? ker se je žena ločila od njega in ji je želel pokazati, kaj je spustila iz rok. Mike je imel nekoč 210 kilogramov, potem pa je shujšal za 115 kilogramov. če je nekoč hujšal zato, da bi spet pridobil svojo ex-ženo, pa ima danes dovolj ponudb, da nanjo še pomisli ne. Aja, pa tudi alkohol je prenehal piti, pred tem pa so mu v službi grozili z zdravljenjem.


In še Harriet Jenkins, ki ji je uspel največji shujševalni podvig leta. Da mora nekaj spremeniti v svojem življenju ni botrovalo 165 kilogramov na tehtnici, pač pa grožnja, da bo ostala brez službe. Njeno zdravje je bilo načeto, izostankov vedno več, pa tudi učenci v šoli, kjer uči, so se iz okrogle Harriet pogosto in na glas norčevali. V enem letu je Harriet shujšala za 90 kilogramov in jih ima danes 75.
vkj
Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021