Datum: 4.6.2023 10:21:43 - Rubrika: Dogodki
Spiritualni kamp 2023 vabi
Od 21. do 25. junija bo na posestvu Lovšin v Metliki potekal 5-dnevni dogodek za uravnavanje notranjega ravnovesja in dviga vibracij. Predstavljamo vam nekaj praktikov in predavateljev.
Spiritualni kamp je gotovo osrednji tovrstni dogodek v Sloveniji, predvsem zato, ker so z udeleženci ves čas tudi predavatelji in praktiki. Z njimi se boste družili, spoznavali njihovo filozofijo in spoznavali vsakodnevne rituale. All-inclusive paket namreč vključuje več kot 35 delavnic in skupinskih terapij, glasbo, zabavo in ples, deležni pa boste tudi dve individualni energetski terapiji. Vključena je seveda tudi hrana in pijača, ki jo boste naredili sami na prav poseben način. Veliko razlogov torej, da dogodka ne zamudite.


Med predavatelji in praktiki tako najdemo tudi Indiro Lunalori, ki ima izredne zdravilne sposobnosti in sposobnost komunikacije z onostranstvom. (www.lunalori.si)

Iz Inštituta notranjega ravnovesja INNER prihaja Rastko Križančič - Rasti. Rad se spominja svojih začetkov z Isha Kriya, kar mu je popolnoma spremenilo življenje. Sicer je diplomiral računalništvo in je še pedagog, navdušuje pa predvsem z alternativnimi metodami samozdravljenja.
(www.innerbalance.org)

Iz Dunaja prihaja Katharina Schleifer, ki ponuja rituale meditacije za kreativno šamansko intervencijo in oddih od vsakodnevnega stresa. Zase pravi, da živimo v času jaguarja, ki je sicer varuh ognja, hkrati pa to tudi pomeni nov začetek. (www.greifenspiel.at)

Tudi Blanka Kefer živi in deluje na Dunaju v Avstriji. Njen vpoklic v svet duhovnosti se je zgodil po tem, ko je obiskala ritual Sončevega plesa v Južni Ameriki. (www.shamanictrancedance.global/blanka-kefer)

Prišla bo tudi Teodora Erhatič, ki je poleg psihološke astrologije še strokovnjakinja za medicinsko, karmično in energetsko ter prehransko astrologijo. Zelo zanimivo! (https://teodora.si)

Katja Zupančič med drugim deluje tudi na področju "human designa", ki velja za uporabno orodje v podporo starševstvu in kar tudi prakticira v vsakdanjem življenju. (www.katja-zupancic.com)

Na koncu moramo še omeniti Shanu, ki je Reiki Grand Master. Domuje v ZDA, ljudem pa pomaga odstranjevati neželene negativnosti v telesu (avra in čakre). Vodi jih do blagostanja in popolnega ravnovesja. (https://universal-light.eu/shanu)

Spiritualni kamp bo seveda gostil še več strokovnjakov, tukaj pa smo zbrali tiste o katerih lahko več informacij najdete na njihovi spletnih straneh.Več o kampu najdete tudi tukaj:
PR


Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021