Datum: 21.5.2023 14:38:01 - Rubrika: Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Od 21. do 25. junija bo na Posestvu Lovšin v Metliki potekal intenzivni 5-dnevni spiritualni kamp z več kot 35 praktičnimi, izkustvenimi in zdravilnimi delavnicami. Sodelovala bo vrsta priznanih predavateljev ...
Organizatorji obljubljajo intenzivno izkušnjo očiščenja avre, čaker in vzpostavitve osnovne energetske zaščite pred zunanjimi vplivi negativnih energij. Skrbno izbrani terapevti, praktiki in predavatelji vam bodo odpirali obzorja in vas popeljali na pot zdravljenja in očiščevanja do notranje transformacije in spoznanj, kjer bo vsak našel, kar bo iskal.

Med predavatelji je tudi šamanka slovenskih korenin, ki živi in ustvarja v New Yorku, Tjaša Ferme. 15 let že vodi rituale in delavnice v ZDA, Mehiki in Guatemali na temo lucidnega sanjanja in astralne projekcije ter uporabe šamanskih praks za zdravljenje in širitev zavesti.

Človek, mislec, humanist, duhovnik in predavatelj - vse to in še mnogo več je pater dr. Karel Gržan, katerega predavanja so običajno razprodana in prostori premajhni za vse slušatelje. živi in sprejema življenje z odprtimi očmi in prebujenim duhom. Enoumnost, pravi, je neumnost. Opozarja in vzpodbuja k prebujenosti in o tem tudi odprto predava.

Več informacij in tudi prijave najdete na naslovu Universal-camps.eu. Investirajte nekaj vase. To vam nikdar ne bo žal.Več o kampu najdete tudi tukaj:
PR


Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021