Datum: 21.5.2023 14:38:01 - Rubrika: Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Od 21. do 25. junija bo na Posestvu Lovšin v Metliki potekal intenzivni 5-dnevni spiritualni kamp z več kot 35 praktičnimi, izkustvenimi in zdravilnimi delavnicami. Sodelovala bo vrsta priznanih predavateljev ...
Organizatorji obljubljajo intenzivno izkušnjo očiščenja avre, čaker in vzpostavitve osnovne energetske zaščite pred zunanjimi vplivi negativnih energij. Skrbno izbrani terapevti, praktiki in predavatelji vam bodo odpirali obzorja in vas popeljali na pot zdravljenja in očiščevanja do notranje transformacije in spoznanj, kjer bo vsak našel, kar bo iskal.

Med predavatelji je tudi šamanka slovenskih korenin, ki živi in ustvarja v New Yorku, Tjaša Ferme. 15 let že vodi rituale in delavnice v ZDA, Mehiki in Guatemali na temo lucidnega sanjanja in astralne projekcije ter uporabe šamanskih praks za zdravljenje in širitev zavesti.

Človek, mislec, humanist, duhovnik in predavatelj - vse to in še mnogo več je pater dr. Karel Gržan, katerega predavanja so običajno razprodana in prostori premajhni za vse slušatelje. živi in sprejema življenje z odprtimi očmi in prebujenim duhom. Enoumnost, pravi, je neumnost. Opozarja in vzpodbuja k prebujenosti in o tem tudi odprto predava.

Več informacij in tudi prijave najdete na naslovu Universal-camps.eu. Investirajte nekaj vase. To vam nikdar ne bo žal.Več o kampu najdete tudi tukaj:
 • Spiritualni kamp, ki spreminja življenja
 • PR


  Zdravje, lepota
  Jogurt s to začimbo dela čudeže
  Zdravje, lepota
  Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
  Zdravje, lepota
  Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
  Zanimivosti
  Vojna za čevapčiče
  Zdravje, lepota
  Pozabite na odvečne kilograme!
  Zdravje, lepota
  5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
  Dobro je vedeti
  Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
  Zdravje, lepota
  Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
  Dobro je vedeti
  Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
  Dobro je vedeti
  Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
  Copyright (c)
  VemKajJem.com
  Avgust 2021