Datum: 15.5.2022 10:02:18 - Rubrika: Zanimivosti
David Backham nehote razkril, kaj je njegova žena
Zakonca Backham sta že vrsto let v središču rumenih medijev, a o svojih prehranskih navadah nista nikdar veliko govorila. Vse od nedavnega ...
Nogometaš David Backham je nedavno v šali pripomnil, da se je med službovanjem v Milanu vpisal v kuharski tečaj, potem pa je njegova družina vsak vikend jedla njegove mojstrovine. To se mu je zdelo tako zabavno, da je pripomnil, da njegova žena Viktorija je samo na žaru pečene ribe brez dodatkov z zelenjavo kuhano na pari. Ne uporablja masla, olja in ne omak in je zato povsod po svetu nočna mora vseh gostincev.

že od prej vemo, da Victorija ne je mesa vse od svojega 8. leta, ko so ji razložili, kako nastane hamburger (očitno pripovedovalec ni znal stvari malo olepšati - sicer pa, zakaj bi jih?!). Ne pije niti mleka in mlečnih izdelkov. Maščobe nadomešča z oreščki in avokadom.

Če na te drobce pogledamo bolj celovito, najprej pade v oči prehrana brez ogljikovih hidratov, pa tudi brez maščob. No, vsaj brez nezdravih. Glede na postavo obeh zakoncev Backham lahko sklepamo, da s hrano prav tako ne pretiravata ... Še več ... Victorija ima vsak dan v tednu post, ko pije samo vodo, 2-krat na leto pa si izbere mesečni post, ko je (bolje rečeno: pije) samo zelenjavne smutije. Tak post naredi spomladi, kot se poletje spremeni v zimo, in jeseni, ko se poletje izteka in se z družino preselijo v toplejše kraje.

Hm ...
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje




Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021