Datum: 20.4.2022 18:50:13 - Rubrika: Zanimivosti
Obupno je želela shujšati, dokler ...
Zgodba Miss Universe Kristal Silva je poučna, ker kaže na to, kam lahko pripelje nekontrolirano hujšanje ... Morda se naučite tudi kaj zase ...
Mlada mehiška lepotice se je več let borila z motnjo hranjenja, ki je škodila njenemu zdravju, a se tega ni zavedala. Kristal je že pri 12 letih skrbel njen videz, posebej občutljiva je bila na kilograme, ki niso bili prav nič neobičajni za njena leta. Takrat je prvič zavestno poskušala jesti čim manj, na njeno nesrečo, pa tudi telovadila ni. Fizično aktivnost je skoraj povsem opustila.

že kot mlada deklica ni želela obleči kopalk, ker se ji je gnusilo lastno telo. V ogledal nikdar ni videla sebe, pač pa neko sprijeno debelo osebo, ki je bila povsem nasprotnega videza od tega, kar je želela postati. Svojega videza ni nikdar želela sprejeti.

Kristal se spominja, da je po vsakem kosilu bruhala, kar jo je vedno bolj izčrpavalo.

Po nekaj mesecih je bilo njeno zdravstveno stanje na meji kritičnega. Zaradi notranjih krvavitev in okvar številnih notranjih organov, je pristala v bolnišnici. Kristal je bruhala celo po kozarcu vode ...

Šele, ko so ji v bolnici diagnosticirali motno hranjenja in, ko je videla, kako malo je manjkalo, pa bi zaradi tega umrla, je po prihodu domov sklenila narediti spremembo. Razvila je svoj način zdravega življenja, ki jo je pripeljal do krone najlepše v vesolju.

Skrivnost njene postave ni v odrekanju, pač pa pravilnem doziranju. Vedno je namreč pozorna na kvaliteto hrane, ki jo je, ob tem pa dan vedno zapolni s hojo, kolesarjenjem in tekom. Vsaj dvakrat na dan je skrivnost njene postave.
vkj


Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021