Datum: 28.3.2022 16:55:48 - Rubrika: Dobro je vedeti
S polovico limone do neverjetnih učinkov!
Kanadski zdravniki so že pred časom ugotovili, da limona v kombinaciji s sodo bikarbono neverjetno močno deluje na rakave celice. Preberite, kako ...
Ta pripravek je videti tako nedolžno, da celo tisti, ki so prvi zaznali neverjetne učinke, niso verjeli svojim očem. Učinkuje tako hitro in po celem telesu, da znanstveniki po več letih še vedno ne vedo, katera je glavna učinkovina, ki daje tako neverjetne rezultate. A danes vemo, da ta kombinacija v samo nekaj minutah v telesu spremeni stopnjo alkalnosti in zakisano telo skoraj v trenutku spremeni v alkalno.

Danes vemo, da je v limoni veliko vitamina C in na telo deluje kot naravna infuzija. Za sodo bikarbono prav tako vemo, da ima veliko zelo koristnih učinkov (vse še vedno odkrivamo!) ... Kaj narediti?

Sestavine:
  • 1 žlica sode bikarbone
  • sok pol limone (nič hudega, če je pole še malo limoninega mesa - izkoristite celo limono)
  • 1 kozarec vode (2 dcl)
Priprava:

Vse sestavine zmešajte in naenkrat popijte. Sicer vam priporočamo, da to naredite zjutraj, vendar lahko to ponovite kadarkoli čez dan. Pazite le, da ne popijete več kot 3 kozarce na na, ker preveč sode in tudi kislosti limone ni dobro. Pomembno je še, da vztrajate 5 dni, potem pa naredite 2 dni premora in potem lahko postopek ponovite.

Vendar ... Imejte ves čas v mislih, da nobeno pretiravanje ni dobro, tako tudi ta napitek je najboljši in najbolj učinkovit, če popijete samo 1 kozarec na dan.

Kajti ...

Alkaliziranje
mešanica limone in natrijevega bikarbonata ima močne alkalne učinke, ki vplivajo na delovanje organizma. To na pomaga pri acidozi, ko ledvice ne odstranijo dovolj kisline iz telesa in je telo zakisano.

Pospeševanje teh procesov med drugim tudi pospeši porabo maščob.

Prebava
Pomembno je, da ta sok pijete vsak dan ob istem času, da se telo navadi na zdrav ritem prebave. Limone sicer same po sebi ugodno vplivajo na prebavo, soda pa velja za antioksidant, ki preprečuje napenjanje v trebuhu. Druga prednost sode je, da preprečuje refluks in s tem zmanjšuje celični stres.

Razstrupljanje
Ta kombinacija ima močne očiščevalne in razstrupljevalne učinke, ker vsebuje poleg veliko vitamina C še kalija in antioksidantov. Ta kombinacija očisti jetra, izboljša zdravje srca in ožilja in uravnava nivo slabega holesterola LDL.
vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021