Datum: 24.3.2022 16:56:31 - Rubrika: Zanimivosti
Kako se prehranjuje Bill Gates?
16 let je bil Bill Gates najbogatejši Zemljan. Mislite, da je vsak dan jedel jastoge, črni kaviar in pil šampanjec letnik njegovega rojstva? Nikakor ne!
Ste se kdaj vprašali, kaj jedo ljudje, ki imajo neomejeno denarja in jim res ni treba gledati na vsak porabljen evro? Bill Gates je pri tem posebneže, ker je tudi solastnik podjetja Beyond Meat, ki proizvaja maso iz epruvete. Ali to pomeni, da je Gates vegetarijanec?

žal ne.

Njegov izlet v vegetarijanstvo je trajal manj kot eno leto, nato pa se je vrnil med mesojedce. Zanj je govedina še vedno najboljše meso.

A pojdimo po vrsti. Umetno meso, ki ga je prepričalo, da je to prihodnost sveta, je narejeno na osnovi grahovih beljakovin in repičnega olja, po teksturi, vonju, barvi in okusu pa se skorajda ne razlikuje od pravega mesa.

V mini seriji, ki so jo naredili pri Netflixu, so razkrili, da ima ekscentrični poslovnež še vedno najraje hamburgerje, po močnosti goveje, za prigrizke je oreščke in nikoli ne zajtrkuje. Njegova najljubša jed je Diet Coke, ki je popije 4 do 5 pločevink na dan. Povedano drugače: če kdo verjame v genialnost Billa Gatesa, to pri hrani zagotovo ni. Vsaj zanj velja, da nima ne okusa in ne posluha za zdravo hrano.

Škoda, ker bi lahko bil dober vzgled mladim.
vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021