Datum: 8.2.2022 12:52:33 - Rubrika: Dobro je vedeti
Z vodo nad kilograme, a ne z navadno vodo!
Obstaja trik, ki vas lahko osvobodi veliko kilogramov. Potrebujete samo preprost brezov čaj.
Naj se sliši še tako neverjetno, a kilograme lahko izgubljate samo z vodo. Pravzaprav: brezovo vodo. In to na preprost način ...

Ta trik izhaja iz dejstva, da ljudje ne ločimo med lakoto in žejo. Zato je odgovor na vsa, da premalo pijemo. Toda ne, kar tako, pač pa se morate dobro zavedati, kaj počnete.

Raziskave namreč kažejo, da tisti, ki popijejo 2 kozarca več vode, kot je priporočljivo, tudi pojedo za 205 kalorij manj. Povedano drugače: če na dan popijete4 kozarce vode več, boste pojedli 400 kalorij manj, kar pomeni vsak dan dobra pol kilograma manj.

Dehidracija je namreč velik problem in vpliva na delovanje mnogih procesov, praktično vsi pa se najbolj odražajo v povečanih kilogramih. Zato je smiselna odločitev, da več pijemo. Vendar ne kar tako, pač pa brezov čaj.

Namreč nesladkan in močno razredčen brezov čaj ima namreč veliko elektrolitov in antioksidantov, pomaga pri čiščenju organizma, razstrupljanju, hkrati pa pospešuje izgorevanje maščob. Dejstvo je, da v trenutku, ko postanete žejni, je vaše telo že dehidrirano, določeni postopki pa so že aktivni. Vač cilj mora biti pravočasno preprečiti dehidracijo, ker samo tako bo delo ves čas zaposleno, procesi čiščenja pa bodo zmerom aktivni.

Sprva boste morali kdaj piti tudi na silo, a se boste čez čas privadili, še posebej, ker razredčen brezov čaj lahko prinese obilico koristi. Brezov čaj je celo bolj koristen, kot kokosova voda in še nam je veliko bolj koristen in naraven.

Predlagamo vam, da začnete postopoma, cilj pa naj vam bo, da popijete 4 kozarce več, kot je optimalno.

Poskusite!


vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021