Datum: 27.12.2022 16:38:52 - Rubrika: Zanimivosti
S tem trikom je shujšala 50 kg
Sliši se neverjetno, a mladi mamici je uspel izjemen podvig: shujšala je več kot 50 kilogramov.
23-letna mamica samohranilka Sioban Thornton je pred dvema letoma imela 111 kilogramov. Imela je tudi težave s sladkorno boleznijo, najbolj nevarni pa so bili napadi depresije, zaradi katerih se ni mogla posvečati svoji 3-letni hčerkici. Pravzaprav so bile težave z depresijo tako močne, da je bila Sioban dobesedno prisiljena, da nekaj stori.

Sioban nikdar ni bila debela, po porodu pa so njeni kilogrami poleteli v nebo. po ločitvi od moža, je uteho iskala v čokoladi, kar je še poslabšalo stanje njene sladkorne, velikokrat niti hrane ni imela, ne ona in ne njena hči, pogosto je obležala na kavču, kar je samo še poslabšalo stanje.

Potem se je odločila za spremembo ...

Mnogi so jo svarili, da ji ne bo uspelo, da se naj obrne na zdravnike, ti pa ji tudi niso verjeli, ker je bila Sioban premlada, da bi jo razumeli. Še posebej, ker so bili njeni začetki precej sramežljivi, a v resnici je bila trdno odločena ...

Začela je z dvema skodelicama zelenega čaja.

Rezultati so bili hitro vidni.

Sioban je v prvem mesecu shujšala 10 kilogramov, razlika pa je bila le ta, da po sončnem zahodu ni več jedla, niti prigrizkov pred televizijo ne, pila pa je samo zeleni čaj (skodelico zjutraj in skodelico zvečer). Vmes je pila samo mlačno vodo (nikdar hladne), veliko vode (v povprečju 3 litre na dan!).

Samo s tem je pospešila prebavo in začetek je bil neverjeten.

Po 3 mesecih je imela Sioban 20 kilogramov manj!

Sioban v času hujšanja namenoma ni stopila na tehtnico. Njeno edino merilo je bil obseg okrog pasu.

Ko se je prepričala, da eksperiment z zelenim čajem deluje, je stopila korak naprej. Zelenemu čaju je dodala štetje kalorij. Vsak dan si je zadala cilj, da poje 20 kalorij manj, kot je optimalno.

Spominja se, da je bilo za začetku zelo težko, ker je jedla samo živila z nizkim glikemičnim indeksom, po dveh mesecih pa pravi, da se je privadila na spremenjen režim prehranjevanja, no, pa tudi kilograme je pridno izgubljala.

Po dveh letih, ko so ji stare obleke postale prevelike, brez težav pa je lahko oblekla velikost oblek M, je stopila na tehtnico.

Tehtala je 60 kilogramov, spet so jo ogovarjali fantje iz soseščine, težave s sladkorjem so izginile, samozavest se ji je povrnila, napadov depresije več ni bilo.

Zdravniški testi so pokazali, da njen holesterol ni več povišan, v krvi je imela dovolj antioksidantov, nobenih krvnih strdkov, krvni pritisk je bil v mejah normale ... Vse je kazalo, kot da s Sioban ni bilo nikdar nič narobe.
vkj
Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021