Datum: 16.12.2022 6:18:45 - Rubrika: Dobro je vedeti
Voda, ki dela čudeže
Ta voda krepi imunski sistem, vas varuje pred virusi, glivicami in bakterijam in velja za eno najmočnejših naravnih zdravil. Ali veste za kaj gre?
V prvi vrsti je to recept za vodo, ki čisti telo, razstruplja, deluje močneje od vseh poznanih antibiotikov in ima še kup drugih zdravilnih lastnosti. Poleg tega je ta voda tako enostavna za pripravit, da je škoda, da tega niste poskusili že prej.

Gre za česnovo vodo.

Kako pripraviti česnovo vodo?

Česen olupimo, ga prerežemo po dolžini, damo v vodo in pustimo stati 24 ur pri sobni temperaturi. Tak kozarec pokrijte s keramičnim krožnikom, tako bodo nastale razmere podobne v rastlinjaku. Pomembno je, da uporabite toliko vode, kot jo lahko popijete. Ne delajte si nepotrebnih zalog. Dovolj je liter vode, uporabite pa vsaj 5 strokov česna. Uporabite jih lahko več, a bo tudi voda močnejša. Na začetku nikar ne pretiravajte in se odločajte glede na to, kako hitro se boste privadili okusu česna.

Vrste raziskav je pokazala, da ima česen močne srčno-žilne učinke, česnova voda zdravi gripo, vnetja, čisti organizem, nas ščiti pred visokim krvnim pritiskom, tudi pred rakom. Dobro je vedeti tudi, da so česnovi kalčki v nekaterih primerih celo bolj zdravi o česna (omeniti velja, da je ravno nasprotno, kot pri krompirju, kjer so krompirjevi kalčki celo škodljivi.

Za konec še to ... Česnovo vodo pijte po malem. Idealno je, da si celotno količino razporedite na vsaj 5 obrokov (idealno je 7) in jo pijete v enakomernih intervalih.

Priporočljivo je, da česnovo vodo pijete 2-krat na teden.
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021