Datum: 17.11.2022 6:20:15 - Rubrika: Zdravje, lepota
Dodatek k čaju, ki preseneča
Predvsem zjutraj bi morali v skodelico čaja dodati še skodelico tega, ker vsebuje vse, kar telo potrebuje. Veste, kaj je to?
Čaju da značilen pikanten, a nežen okus. Ima ogromno vitaminov (A, C, E) in ogromno mineralov (kalcij, železo, mangan, magnezij). Če še niste uganili: gre za običajno kumino.

1. Pomoč imunskemu sistemu
Dokazano je, da kumina lajša prebavne motnje in zmanjšuje napihnjenost. Kumina lajša prebavne motnje, deluje protivnetno, pomirjevalno. Zaradi železa, eteričnih olj, vitaminov C in A tvori kurkuma naravno oporo imunskemu sistemu.

2. Znižuje holesterol
Če vsak dan popijete čaj s kumino (75 mg na dan) pride do trajnega zmanjšanja slabega holesterola tudi za 30 odstotkov. Da se to zgodi, morate vztrajati vsaj 8 tednov ...

3. Nasičenost z antioksidanti
Med vsemi rastlinami se kumina uvršča na sam vrh po vsebnosti antioksidantov. Pomembno pri tem je vedeti, da kumina deluje preventivno tudi na zdrave ljudi. Na splošno pa kumina pomirja, zdravi stres, zmanjšuje oksidativni stres, ki ga povzročajo prosti radikali ...

Čaj s kumino rešuje težave s srcem, težave s sladkorno boleznijo, težave s ščitnico, predvsem pa je že skodelica čaja dovolj, da se pomirite in se prepustite blagodejnemu učinku kuminega dodatka.
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021