Datum: 2.11.2021 17:39:44 - Rubrika: Zanimivosti
Užitek brez slabe vesti (beri: brez sladkorja)
Linija izdelkov z eritritolom, sladilom naravnega izvora, Sweet Zero eritritol in Sweet Zero vanilin sladkor, zdaj zajema tudi Dr. Oetkerjeve klasike: muffine ter pudinge
Si želite privoščiti nekaj sladkega in dobrega, vendar nočete zaužiti še več sladkorja, kot je potrebno? Kot odgovor na to dilemo Dr. Oetker predstavlja izdelke Sweet Zero, ki ne vsebujejo rafiniranega belega sladkorja in so idealna izbira za vse, ki jim je mar za zdravo prehrano.

Poleg izdelkov, kot sta Sweet Zero eritritol in Sweet Zero vanilin sladkor, so pri Dr. Oetker dodali tri nove izdelke: Sweet Zero muffine z okusom vanilije ter Sweet Zero pudinge z okusom kakava in vanilije. Vsi izdelki so osnovani na bazi eritritola.

Za ljubitelje sladic, ki iščejo hitro, enostavno in okusno sladico, so Sweet Zero muffini odlična izbira. Ne le, da je izdelek enostaven za pripravo in ne vsebuje dodatnih sladkorjev, je odlična izbira za vse, ki se zdravo prehranjujejo. Eden najbolj prepoznavnih Dr. Oetkerjevih izdelkov puding je prav tako na voljo v liniji Sweet Zero in sicer okus kakava in vanilije.

Linija Sweet Zero je novost s katero se Dr. Oetker želi prilagoditi vseh, ki so pozorni na način prehranjevanja, vnos sladkorja in kalorij in imajo imajo nizek glikemični indeks.

Poskusite ...

Več informacij o izdelkih in liniji Sweet Zero poiščite na oetker.si.
Oglasno sporočilo
Dobro je vedeti
Trije glavni znaki slabe vode
Dobro je vedeti
Kako prepoznati nevarne paradižnike
Zdravje, lepota
Dodatek k čaju, ki preseneča
Zanimivosti
5 alternativ za kavo
Zanimivosti
Shujševalni fenomen: kako je Fatima izgubila 32 kilogramov?
Dobro je vedeti
Kako za večerjo pridobiti energijo, ne pa kilogramov
Dobro je vedeti
Kako v samo 4 urah pozdraviti vneto grlo
Dobro je vedeti
Zakaj veliko ljudi po prehladu in angini kmalu še enkrat zboli
Dobro je vedeti
Ali veste, kdaj piti hladno in kdaj mlačno vodo?
Zdravje, lepota
Sadje, ki premaguje ogljikove hidrate
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021