Datum: 3.8.2023 14:53:22 - Rubrika: Zdravje, lepota
Kefir + pesa = minus 5 kg
Ta kombinacija ima osupljive učinke: zmehča blato in uredi prebavo, odstrani strupe, okrepi imunski sistem in pomaga pri hitrem hujšanju ...
Rdeča pesa je znana po svojih pozitivnih učinkih na zdravje. Poleg tega čisti kri in še, to kar je največji očitek nutricistov, vse diete z rdečo peso organizma ne siromašijo, pač pa bogatijo.

Podobno je s kefirjem, ki vsebuje izredno veliko zdravih bakterij, kar uredi prebavo, pospeši metabolizem. Kefir bi tako in tako morali imeti pogosteje na jedilniku.

Kaj se pa zgodi, če rdečo peso in kefir zmešamo?

Nutricisti predlagajo vsaj 3-dnevno očiščevalno dieto s katero odpravimo težave z jetri, ledvicami in želodcem, ob pravilni uporabi pa lahko shujšamo še 4 do 7 kilogramov.

Dieta je preprosta in nič ne skrbite, če si boste naslednji dan premislili. Namreč, čez dan lahko pojeste 1 kg kuhane rdeče pese in 1,5 kg nemastnega jogurta. Seveda je ob tem potrebno piti zadostne količine vode, obrok pa si lahko pripravite z mešalnikom in boste dobili čudovit koktail, ali pa peso narežete na manjše kocke, jo zmešate s kefirjem in jeste z žlico. Dobra je tudi naribana pesa, ki jo s kefirjem samo prelijete in jo jeste, kot solato ... Kakor vam je ljubše.

Pomembno je, da prve tri dni ne jeste ničesar drugega in, da imate minimalno 5 obrokov (6 je idealno).

Četrti dan dodajte k svojemu jedilniku 400 gramov jabolk, citrusov, kuhanega belega piščančjega mesa ali rib. To količino razdelite na 3 glavne obroke, količina pese in kefirja pa naj bo ob tem nespremenjena.

Pa na veliko vode na pozabite.

Po tednu dni napravite premor in jejte, kot običajno. Pazite le, da ne presežete kalorij, poskusite pa ohraniti vsaj 5 obrokov. Naj vaše telo ne bo nikdar lačno.
Erika Volk


Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021