Datum: 17.8.2023 6:12:05 - Rubrika: Zdravje, lepota
Kombinacija dveh sestavin, ki odganjata raka in srčne napade
Gre za sestavine, ki ju ima doma vsaka gospodinja. Priprava je enostavna, učinek pa neverjetno velik. Poskusite!
Japonski raziskovalci so se dokopali do nenavadnega recepta neverjetnih lastnosti. Ta kombinacija dveh sestavin namreč uravnava holesterol, uravnava krvni pritisk, znižuje povišane količine trigliceridov v krvi in seveda pomaga topiti maščobe. Zlasti tiste okrog trebuha.

Japonski recept je sila preprost: čez žličko riža prelijte žličko jabolčnega kisa. To mešanico pustite stati nekaj ur (najbolje čez noč), potem pa to pojejte.

Kis je že nekaj stoletij eden glavnih in najboljših ljudskih zdravil. Eksperiment na miših je pokazal, da lahko s kisom in rižem ne samo ustavimo napredovanje rakavih celic, pač pa jih v celoti pozdravimo. Ker na ljudeh še ni bilo opravljenih dovolj testov, da bi uradna medicina priznala to kombinacijo kot uraden pripomoček k zdravljenju, se pogosto prav zdravniki norčujejo iz podobnih komercialnih produktov. Doslej edino na japonskem svoje onkološke bolnike zdravijo tudi z neobičajnimi metodami, ki jih je po internetu ugodno.

Zaenkrat tisti, ki zjutraj na tešče pojedo prejšnji večer pripravljeno mešanico riža in jabolčnega kisa, poročajo o izvrstnem počutju, statistika pa jim pritrjuje. Med tistimi, ki dosledno jedo mešanico kisa in riža, je občutno manj obolelih.

Kdaj bi ta kombinacija lahko postala zdravilo, še ni znano, ker raziskovalcem še ni uspelo ugotoviti, katera substanca je v kombinaciji riža in kisa odgovorna za zmago nad rakavimi celicami. Ne smemo namreč pozabiti, da je sedaj, ko znanost vsak dan odkrije kaj novega o rakavih celicah, tudi zdravil kar naenkrat ogromno. Medicina ni še nikdar tako hitro napredovala, kot je to primer v zadnjih letih.

Ker bo do pravega zdravila preteklo še veliko časa, to ne pomeni, da preventivno ne smete preizkusiti kombinacijo pokisanih riževih zrnc. Za vaše zdravje gre!
vkj
Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021