Datum: 17.8.2021 6:52:05 - Rubrika: Zdravje, lepota
Kombinacija dveh sestavin, ki odganjata raka in srčne napade
Gre za sestavine, ki ju ima doma vsaka gospodinja. Priprava je enostavna, učinek pa neverjetno velik. Poskusite!
Japonski raziskovalci so se dokopali do nenavadnega recepta neverjetnih lastnosti. Ta kombinacija dveh sestavin namreč uravnava holesterol, uravnava krvni pritisk, znižuje povišane količine trigliceridov v krvi in seveda pomaga topiti maščobe. Zlasti tiste okrog trebuha.

Japonski recept je sila preprost: čez žličko riža prelijte žličko jabolčnega kisa. To mešanico pustite stati nekaj ur (najbolje čez noč), potem pa to pojejte.

Kis je že nekaj stoletij eden glavnih in najboljših ljudskih zdravil. Eksperiment na miših je pokazal, da lahko s kisom in rižem ne samo ustavimo napredovanje rakavih celic, pač pa jih v celoti pozdravimo. Ker na ljudeh še ni bilo opravljenih dovolj testov, da bi uradna medicina priznala to kombinacijo kot uraden pripomoček k zdravljenju, se pogosto prav zdravniki norčujejo iz podobnih komercialnih produktov. Doslej edino na japonskem svoje onkološke bolnike zdravijo tudi z neobičajnimi metodami, ki jih je po internetu ugodno.

Zaenkrat tisti, ki zjutraj na tešče pojedo prejšnji večer pripravljeno mešanico riža in jabolčnega kisa, poročajo o izvrstnem počutju, statistika pa jim pritrjuje. Med tistimi, ki dosledno jedo mešanico kisa in riža, je občutno manj obolelih.

Kdaj bi ta kombinacija lahko postala zdravilo, še ni znano, ker raziskovalcem še ni uspelo ugotoviti, katera substanca je v kombinaciji riža in kisa odgovorna za zmago nad rakavimi celicami. Ne smemo namreč pozabiti, da je sedaj, ko znanost vsak dan odkrije kaj novega o rakavih celicah, tudi zdravil kar naenkrat ogromno. Medicina ni še nikdar tako hitro napredovala, kot je to primer v zadnjih letih.

Ker bo do pravega zdravila preteklo še veliko časa, to ne pomeni, da preventivno ne smete preizkusiti kombinacijo pokisanih riževih zrnc. Za vaše zdravje gre!
vkj
Dobro je vedeti
Ali vitamin A res vrača vonj?
Dobro je vedeti
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
Dobro je vedeti
Kaj je bolj zdravo: ajver ali kislo zelje?
Dobro je vedeti
Kirurško zmanjšanje želodca ni dovolj za popolno postavo
Dobro je vedeti
Bežite proč od hrane, ki povečuje apetit
Dobro je vedeti
Pozor: piščančje meso je lahko nevarno!
Dobro je vedeti
Ne zavrzite lupine granatnega jabolka!
Dobro je vedeti
Pijača številka 1 za hitro hujšanje
Dobro je vedeti
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Dobro je vedeti
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021