Datum: 19.8.2021 14:37:43 - Rubrika: Dobro je vedeti
Številne bolezni lahko ozdravite z običajno folijo
Kar nekaj ruskih in kitajskih zdravnikov je potrdilo, da tudi sami uporabljajo alu-folijo, med tem pa se jim zdravniki iz zahoda smejijo.
Kar nekaj zdravnikov je brez sramu potrdilo, da si včasih pomagajo tudi z nekonvencionalnimi metodami zdravljenja, kamor sodi tudi zdravljenje z običajno alu-folijo. Čeprav se jim drugi zdravniki posmehujejo, pa so rezultati tisti, ki štejejo. Predvsem pa, vse te metode lahko preizkusite tudi sami doma.

Alu-folija pomaga pri premagovanju bolečin v vratu, ramenih, kolenu ... Poleg tega lahko z alu-folijo zdravimo tudi prehlad, težave s protinom, artritis, zatekanje gležnjev, nekateri na tak način zdravijo celo astmo in nekatere bolezni notranjih organov, da o metodah hujšanja niti ne govorimo.

Kako uporabiti folijo?

Dejstvo je, da je običajna domača, kuhinjska alu-folija dober toplotni izolator, poleg tega pa deluje tudi antibakterijsko in antivirusno. Nekaj o tem smo že pisali v prispevku Kaj se zgodi po eni uri, če nogo zavijete v alu-folijo.

Če vas denimo boli v vratu, si zvečer, med daljšim delom za računalnikom, ali med gledanjem televizije na obolelo mesto položite plast folije in pustite vsaj eno uro.

Podobno lahno naredite tudi v primeru prehlada, težav s pljuči ... Zvečer si na prsi dajte folijo in jo pustite čez noč.

Tudi v primeru težav s protinom (putiko) si obolelo mesto tesno povijte s folijo in jo imejte vsaj eno uro (lahko tudi več).

Pomembno je, da se folija tesno oprime obolelega mesta. Zdravniki še predlagajo, da lahko zdravljenje s folijo uporabljate največ 10 dni, potem pa morate narediti 5-dnevni premor.

Kaj se dogaja pod alu-folijo?

Koža pod folijo se močno poti, telo se na tem mestu močno segreje, poleg tega pa običajno v času trajanja tega aluminijastega obkladka oboleli del telesa miruje. Telo se tako posveti samo-zdravljenju, zadrževanje vlage pa ima podobne posledice, kot bi čistili posodo pod tekočo vodo. Strupi se dobesedno odplaknejo.

Seveda pa moramo k temu dodati, da alu-folija ne more nadomestiti zdravnika, lahko pa vam olajša čakanje nanj.

Poskusite.
vkj
Dobro je vedeti
Ali vitamin A res vrača vonj?
Dobro je vedeti
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
Dobro je vedeti
Kaj je bolj zdravo: ajver ali kislo zelje?
Dobro je vedeti
Kirurško zmanjšanje želodca ni dovolj za popolno postavo
Dobro je vedeti
Bežite proč od hrane, ki povečuje apetit
Dobro je vedeti
Pozor: piščančje meso je lahko nevarno!
Dobro je vedeti
Ne zavrzite lupine granatnega jabolka!
Dobro je vedeti
Pijača številka 1 za hitro hujšanje
Dobro je vedeti
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Dobro je vedeti
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021