Datum: 4.6.2022 10:25:30 - Rubrika: Zdravje, lepota
Japonska dieta z zelenimi bananami
Japonke gredo bolj brezskrbne na dopust, ker poznajo trik z zelenimi bananami s katerim hujšajo, čeprav niso nikdar lačne.
Banane vsebujejo visoko vsebnost škroba, ki ga želodčne celice pretvorijo v maščobne kisline, te pa potem prispevajo k lažji prebavi. Trik diete z zelenimi bananami je, da jih morate jesti zjutraj na tešče, pojesti pa morate vsaj dve banani, da ne boste kasneje lačni. Da vas apetit ne bo premamil, na to popijte še kozarec tople limonade (seveda brez sladkorja).

Ob tem se morate držati še nekaj pravil:
  • do kosila ne smete ničesar jesti
  • okrog 19 ure namesto večerje ponovite jutranji ritual: pojejte eno, če ste preveč lačni, pa največ dve banani ter kozarec limonade - po tem ne jejte ničesar več, pijte samo vodo, pojdite pa tudi prej spat
  • v času te diete čez dan ne jejte nobenega drugega sadja, pa tudi sladkarijam se raje ognite.
Ta dieta vam bo popravila prebavo, okrepila imunski sistem in poskrbela, da bo telo sčasoma porabilo vse maščobne obloge. Dodati še moramo, da bodo učinki hujšanja prve dni videti skromni, čez čas pa bodo vedno večji. Po tednu dni boste lažji za 4 kilograme.

Še to ... V času diete ne jejte ocvrte hrane, pa tudi porcije zmanjšajte na pol. To seveda pomeni, da ne smete biti nikdar lačni, le večkrat na dan morate jesti. Skrivnost manjših in številnih obrokov vam bo prinesla tudi vitkejšo postavo.

In zakaj ravno zelene banane?

Zelene banane preprečujejo zaprtost, krepijo črevesje imajo občutno več vitamina B6 in C, pa tudi več kalcija in magnezija. So bolj zdrave za kosti in zobe, preprečujejo depresije ...

Zapomnite si: zrele banane imajo več sladkorja in več snovi, ki nas varujejo pred rakom. Zelene, nezrele banane pa imajo občutno nižji glikemični indeks in so zato primernejše pri hujšanje.

Odločitev je vaša.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021