Datum: 2.6.2022 10:07:30 - Rubrika: Zdravje, lepota
Napitek iz vitaminov in zdravih maščob
Združite dve izjemno zdravi komponenti in dobili boste prav takšen napitek omamnega okusa, kot ga imata le lubenica in kokos.
Nikar ne komentirajte tega napitka, češ da je ta mešanica "kr neki". Ni! Lubenice in kokos sta izjemna zato, ker ima napitek izredno zdrave maščobe, zato lahko služi tudi kot obrok, pa še kopico drugih zdravilnih lastnosti ne smemo spregledati.

Sestavine:
  • 500 gramov lubenice narezane na kocke
  • 2,5 dcl kokosovega mleka
  • 2 žlici meda
  • sok 1/2 limone, ali limete
Priprava:

Priprava je enostavna. Vse sestavine dajte v mešalnik in dobro premešajte, da dobite kremasto homogeno zmes. Za uro ali dve jo postavite v hladilnik in, ko je mrzla, to pijačo pijte po drobnih požirkih.

In v čem je skrivnost tega napitka?

Ko pogledate deleže hranilnih snovi posameznih komponent, vas bo navdušila predvsem predoziranost vitaminov, med katerimi izstopata vitamin A in C. Oba vitamina sta izjemno pomembna za imunski sistem, poleg tega pa napitek krepi še ožilje, odpravlja bolezni srca, znižuje sladkor v krvi ... Ker je lubenica naravni diuretik, se nikar ne ustrašite, če boste morali večkrat hoditi na stranišče. To je najenostavnejši in najboljši način, da se telo znebi strupov, ki se pri nekaterih zadržujejo v telesu še od zime.

Zelo pomemben pa je tudi čas uživanja. Zjutraj na tešče boste telesu dali dovolj energije za čez dan. Če pa pijete zvečer, pa kozarec tega napitka (2 dcl) zadošča namesto večerje. Limona bo poskrbela za svežino, pa tudi apetita ne boste imeli in boste mimogrede shujšali 1 kilogram v 4 dneh.

Poskusite.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021