Datum: 23.2.2023 16:57:33 - Rubrika: Dobro je vedeti
Ali veste s čim se kefir najbolje meša?
Debelo črevo je zadnji del prebavnega trakta, kjer se zbira blato, toksini, odvečna sluz, paraziti in druge škodljive stvari. Pomembno je, da občasno tudi ta del telesa očistite.
Debelo črevo pogosto zanemarjamo, pa čeprav veliko bolezni in drugih težav izhaja prav iz tega dela prebavnega trakta. Tam se najdejo samo najslabše stvari od hrane, ki jo zaužijemo. Več slabe hrane jemo, več imamo strupenih snovi in blata. Če še niste računali, v 70 letih bo skozi vaše črevesje šlo približno 100 ton hrane in 40.000 litrov tekočine. Verjetno si zdaj bolj plastično predstavljate, koliko škodljivih stvari se pretaka po debelem črevesju.

Samo mimogrede: debelo črevo telo najpogosteje uporabi za čiščenje. Drug, bolj zaskrbljujoč način čiščenja pa je s pomočjo krvi. Temu pravimo tudi zastrupitev krvi.

Neočiščeno črevesje hitro prepoznate. Pride lahko do težav z ledvicami in jetri, pojavi se artritis, poslabša sluh in vid, imate pogosto zaprtje, se prekomerno redite, imate neredno prebavo, poslabšajo se tudi lasje, koža in nohti, na koncu pa iz vsega tega lahko nastane tudi rak.

Da bi se izognili najhujšim stvarem, si za zajtrk omislite to mešanico:
  • 1 žlica lanene moke
  • 1 dcl kefirja
Priprava:

Obe sestavini zmešajte. Pozorni bodite, da kefir ni mrzel (če ste ga imeli v hladilniku, odtočite 1 dcl, in ga postite vsaj 15 minut, da se segreje na sobno temperaturo). Prav tako boste največ vitaminov in drugih snovi dobili, če tudi lanena semena sproti zmeljete. In še na eno stvar bodite pozorni. To mešanico zaužijte vselej na tešče.

Ta mešanica zagotavlja naravno in hitro normalizacijo teže, povečano izgorevanje maščob. Ima pozitiven vpliv na regulacijo metabolizma lipidov, absorbira in odpravlja strupe iz našega telesa, zmanjšuje holesterol, pomaga pri gastritis, razjedah, pri težavah z dvanajsternikom, boleznimi sečil, cistisu ...

Poskusite najprej z enim kozarčkom, kasneje lahko povečate na cel kozarec (2 dcl).
vkj
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021