Datum: 26.12.2022 20:53:42 - Rubrika: Zdravje, lepota
Topi maščobe - izkoristite to pred spanjem
Kako odstraniti odvečno salo okrog trebuha? Enostavno! Pospešiti morate prebavo in telo prepričati, da koristi nakopičeno maščobo.
Sliši se enostavno, a vsi, ki ste že kdaj bili na kakšni dieti, veste, da je govoriti enostavno, boriti se s kilogrami na tehtnici pa praktično vnaprej izgubljena bitka. Vendar to velja samo za tiste, ki še niste poskusili tega napitka.

Ta sok ni namenjen samo hujšanju, pač pa pospešuje mnoge presnovne procese, ki zelo pozitivno vplivajo na celoten ustroj našega organizma. Napitek pospešuje kemijske in fizikalne procese, pospešuje čiščenje, zdravi bolezni in krepi imunski sistem.

Kaj potrebujete za ta napitek?

Sestavine:
  • 2 grenivki
  • 2 žlici ingverja
  • 1/2 žličke cimeta
  • 1/2 skodelice mlačne vode
Priprava:
Grenivki olupite in poskusite ohraniti čim več belega mesa iz lupine. Prav tako vam priporočamo, da uporabite svež ingver. Naribajte ga. Dodajte še cimet in mlačno vodo. Vse sestavine zelo temeljito premešajte in popijte zjutraj na tešče in zvečer vsaj 1 uro pred spanjem. To počnite 12 dni, nato naredite 3 dni premora.

Zakaj piti ta sok?

Grenivke poskrbijo za odpravo toksinov in čiščenje organizma. Poleg tega grenivke pospešujejo porabo maščob in kot vsi drugi citrusi vsebujejo veliko vitamina C in vlaknin. Če nimate pri roki grenivk, lahko namesto njih uporabite limone, limete, mandarine ...

Ingver ima rahle termogenične lastnosti, kar pomeni, da povišuje telesno temperaturo. Poleg tega preprečuje vnetja, razkužuje in predvsem pospešuje metabolizem.

Cimet je naravni antioksidant in zmanjšuje količino prostih radikalov v telesu. Stimulira metabolizem, stabilizira in zmanjšuje raven indeksa telesne teže ter preprečuje nastanek krvnega sladkorja v ožilju.

Pa na zdravje!
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021