Datum: 5.11.2021 20:14:08 - Rubrika: Zanimivosti
Kako si je 67-letna gospa prigarala naziv najatraktivnejše dame na svetu
Skrivnost njenega uspeha ni samo v izgledu, pač pa predvsem v načinu prehranjevanja - je najlepši dokaz kako notranja lepota vpliva na zunanjo
Leta so samo številke. To najbolje dokazuje manekenka Christie Brinkley, ki je letos februarja dopolnila 67 let, čeprav njen mladostni videz tega ne razkriva. kot sama rada pove, je njena zunanja lepota posledica notranje lepote. Zanjo je namreč pomembno, da skrbi za prehrano, redno telovadbo in predvsem skrbno izbrano kvalitetno hrano. Čeprav je mati treh otrok in je v življenju preživljala tudi težke čase, pa je po mnenju Brinlkeyjeve samo trdno zdravje edina garancija za mladosten videz. Zdravi ljudje so lepši.

In kaj je skrivnost izkušene lepotice?

Zjutraj začne dan s skodelico kave, nadaljuje s kozarcem organskega jogurta iz kozjega mleka, ki ga obogati z ribezom, borovnicami, malinami, papajo, chia semeni, surovimi ovsenimi kosmiči, včasih doda oreščke, ali pa jajčni beljak s špinačo in gobami.

Za kosilo najpogosteje je fižolovo ali kakšno drugo solato. Včasih doda v solato nekaj rjavega riža, lečo, veliko poje tudi pečene paprike. Krompirja sploh ne je, razen sladkega krompirja. In še to največ enkrat na teden. Običajno pred kakšnim daljšim in fizično napornim treningom.

Za malico si privošči sok sveže stisnjenega zelja, avokado ali pa oranžado. Svežo, kakopak.

Kaj pa večerja? Brinkleyjeva že več kot dvajset let ne večerja. Pravzaprav 3 ure pred spanjem tudi sadno-zelenjavnih sokov več ne pije. Pravi, da se je njen organizem navadil na tak režim in zvečer ne čuti nobene lakote. Kako tudi bi, ko pa se naslednje jutro naje za cel dan skupaj.
vkj


Dobro je vedeti
Trije glavni znaki slabe vode
Dobro je vedeti
Kako prepoznati nevarne paradižnike
Zdravje, lepota
Dodatek k čaju, ki preseneča
Zanimivosti
5 alternativ za kavo
Zanimivosti
Shujševalni fenomen: kako je Fatima izgubila 32 kilogramov?
Dobro je vedeti
Kako za večerjo pridobiti energijo, ne pa kilogramov
Dobro je vedeti
Kako v samo 4 urah pozdraviti vneto grlo
Dobro je vedeti
Zakaj veliko ljudi po prehladu in angini kmalu še enkrat zboli
Dobro je vedeti
Ali veste, kdaj piti hladno in kdaj mlačno vodo?
Zdravje, lepota
Sadje, ki premaguje ogljikove hidrate
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021