Datum: 13.10.2021 16:40:37 - Rubrika: Zdravje, lepota
Napitek z neverjetnim vplivom na vaš organizem
Popijte kozarec vode, ki ste si jo pripravili prejšnji večer, in opazujte, kaj se bo zgodilo z vašim organizmom. Presenečeni boste.
Zvečer v skodelico vode dajte 3 žlice lanenih semen. Pustite stati čez noč, naslednje jutro pa na tešče popijte to vodo (skupaj s semeni). Učinek je neverjeten in takoj opazen.

Lanena semena imajo namreč veliko vlaknin in dobrih maščob, zato se boste počutili skoraj cel dan sito in zdravo. Lanena semena namreč pospešujejo metabolizem, čistijo črevesje, celo pomagajo pri hujšanju. Poleg tega imajo ogromno omega-3 maščobnih kislin in kopico drugih zdravih maščob, ki krepijo kosti, sklepe in izboljšujejo splošno počutje.

Skodelica lanenih semen zelo učinkovito preprečuje glavobole, tudi utrujenost bo izginila, izboljšalo se vam bo razpoloženje. Po nekaj dneh pitja se vam bo izboljšala krvna slika, nivo sladkorja v krvi se vam bo normaliziral, izboljšal se vam bo tudi pritisk. Zelo pomembno je, da o tem razmišljate tudi, ko še nimate tovrstnih težav. Z lanenimi semeni lahko povsem preprečite, da bi sploh kdaj dobili sladkorno bolezen.

Seveda lahko kozarec lana in vode kombinirate z drugimi živili, kot so banane, suhe slive, zeleno-listnata zelenjava, med, cimet ...
vkj
Dobro je vedeti
Trije glavni znaki slabe vode
Dobro je vedeti
Kako prepoznati nevarne paradižnike
Zdravje, lepota
Dodatek k čaju, ki preseneča
Zanimivosti
5 alternativ za kavo
Zanimivosti
Shujševalni fenomen: kako je Fatima izgubila 32 kilogramov?
Dobro je vedeti
Kako za večerjo pridobiti energijo, ne pa kilogramov
Dobro je vedeti
Kako v samo 4 urah pozdraviti vneto grlo
Dobro je vedeti
Zakaj veliko ljudi po prehladu in angini kmalu še enkrat zboli
Dobro je vedeti
Ali veste, kdaj piti hladno in kdaj mlačno vodo?
Zdravje, lepota
Sadje, ki premaguje ogljikove hidrate
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021