Datum: 13.10.2022 19:40:37 - Rubrika: Zdravje, lepota
Napitek z neverjetnim vplivom na vaš organizem
Popijte kozarec vode, ki ste si jo pripravili prejšnji večer, in opazujte, kaj se bo zgodilo z vašim organizmom. Presenečeni boste.
Zvečer v skodelico vode dajte 3 žlice lanenih semen. Pustite stati čez noč, naslednje jutro pa na tešče popijte to vodo (skupaj s semeni). Učinek je neverjeten in takoj opazen.

Lanena semena imajo namreč veliko vlaknin in dobrih maščob, zato se boste počutili skoraj cel dan sito in zdravo. Lanena semena namreč pospešujejo metabolizem, čistijo črevesje, celo pomagajo pri hujšanju. Poleg tega imajo ogromno omega-3 maščobnih kislin in kopico drugih zdravih maščob, ki krepijo kosti, sklepe in izboljšujejo splošno počutje.

Skodelica lanenih semen zelo učinkovito preprečuje glavobole, tudi utrujenost bo izginila, izboljšalo se vam bo razpoloženje. Po nekaj dneh pitja se vam bo izboljšala krvna slika, nivo sladkorja v krvi se vam bo normaliziral, izboljšal se vam bo tudi pritisk. Zelo pomembno je, da o tem razmišljate tudi, ko še nimate tovrstnih težav. Z lanenimi semeni lahko povsem preprečite, da bi sploh kdaj dobili sladkorno bolezen.

Seveda lahko kozarec lana in vode kombinirate z drugimi živili, kot so banane, suhe slive, zeleno-listnata zelenjava, med, cimet ...
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021