Datum: 17.9.2022 10:35:24 - Rubrika: Zdravje, lepota
S tem receptom je 100.000 ljudi ozdravilo raka v samo 48 urah
Rak je ena najhujših bolezni sodobnega časa, zbolevajo pa vse mlajši ljudje. Ali preprosto zdravilo res lahko ozdravi raka?
Organizacija Word Cancer Research Fund International vsako leto objavi podatke o številu obolelih za rakom (lestvica). Na presenetljivem prvem mestu je Danska, kjer je 338 bolnikov z rakom na 100.000 ljudi. Na drugem mestu je Francija, sledijo Avstralija (v to statistiki ni vključen kožni rak), Belgija, Norveška, ZDA, Irska, Južna Koreja, Nizozemska, Nova Kaledonija, na 12. mestu pa je Slovenija z 296 bolniki na 100.000 prebivalcev.

Na dnu lestvice držav z najbolj zdravimi prebivalci so na primer Japonci (217), Kubanci (218), Romuni (224), Črnogorci (238) in Makedonci (239).

Pri Sloveniji je zanimivo še, da smo glede števila ženskih bolnic z rakom na 21. mestu, med moškimi pa celo na 6. mestu. Povedano drugače: moški v Sloveniji za več kot 30 odstotkov pogosteje zbolijo za rakom, kot ženske. Na žalost številke kažejo, da smo med državami z najvišjo stopnjo obolelosti na svetu. Glede na to, da rak nastane zaradi slabih prehranskih navad in tudi stresa, je jasno na katerih področjih bi potrebovali spremembe.

A vrnimo se k "čudežnemu" napitku.

Za države na repu lestvic števila obolelih za rakom je značilno, da imajo v uporabi veliko število alternativnih zdravil in metod med katere sodi tudi napitek z rdečo peso.

Ta napitek ima veliko vitaminov celotnega kompleksa B, veliko vitamina C, antioksidantov, folne kisline in mineralov, kot so fosfor, kalij, kalcij, magnezij, cink, natrij in železo.

Glavna sestavina tega napitka je betain, ki mu številne študije priznavajo, da učinkovito uničuje tumorje, preprečuje razvoj metastaz in krepi imunski sistem. Poleg tega je ta sok izredno koristen tudi za preventivo.

Sestavine:
  • 2 rdeči pesi
  • 1 veja zelene
  • 1 korenček
  • 1 olupljen krompir
  • 1 redkev
Priprava:

Vse sestavine dobro zmešajte, da dobite gost in homogen sok. Prvi dan popijte kozarec soka in počakajte, da vidite, kako vpliva na vaš organizme. Če boste več hodili na stranišče (veliko in malo potrebo), poskrbite, da boste čez dan popili dovolj vode.

Idealno je, da bi lahko popili dva kozarca tega napitka na dan. Nikar pa ne pretiravajte.
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021