Datum: 15.8.2021 10:56:40 - Rubrika: Dobro je vedeti
Indijski poročni napitek se je izkazal za učinkovito zdravilo
Napitek, ki ga še danes dajejo mladoporočencem za prvo poročno noč, se je izkazal za neverjetno zdrav in učinkovit, če ga pijete redno ...
Več stoletij je v Indiji in v še nekaterih drugih azijskih državah običaj, da mladoporočencem dajo spiti poseben napitek, ki naj bi stimuliral posteljne aktivnosti. Sprva se je zdelo, da je to še ena od mnogih ljudskih vraž, vendar pa so nedavne raziskave odkrile še vrsto drugih sprememb, ki jih ta napitek povzroči v samo pol ure.

Gre namreč za napitek, ki vsebuje arginin, ki je ključna sestavina za zdravljenje erektilne disfunkcije (velja za moške in ženske), hkrati pa ta napitek izredno učinkovito znižuje pritisk, topi maščobe, preprečuje raka in razvoj tumorjev, razširja krvne žile, zelo hitri in učinkoviti so tudi rezultati krvnih slik (napitek je izredno bogat z minerali), zelo pomemben pa je tudi za kožo in lase.

Če želite čim dlje obdržati kvaliteten poletni ten, potem vsak dan spijte kozarec tega napitka.

Če želite shujšati, potem popijte dva do tri kozarca na dan. Pijte teden dni, potem pa lahko količino še povečate (tudi hujšali boste hitreje).

Težave s pritiskom lahko popravite v vsega pol ure po samo enem kozarcu (2 dcl).

In kako pripravite čudežni napitek?
  • 30 gramov rozin
  • 2 dcl mleka
  • noževa konica žafrana
Priprava:

Priprava je preprosta. Rozine in mleko skuhajte, žafran pa dodajte povsem na koncu, ko se napitek že nekoliko ohladi. Prvi teden jejte po 30 gramov rozin, drugi teden pa že lahko povečate na 50 gramov (količina mleka ostane nespremenjena).

Kot rečeno je arginin ključna sestavina, ki premaguje utrujenost in zaspanost. Človeško telo ga zase sicer zmore proizvesti samo in ga zato ni potrebno posebej uživati v obliki tablet, praškov in shujševalnih napitkov, vendar velja molekula arginina za energijsko potratno, kar je še zlasti pomembno pri hujšanju, krepitvi imunskega sistema, celjenju ran, odstranjevanju amoniaka iz telesa, sproščanju hormonov.
vkj
Dobro je vedeti
Ali vitamin A res vrača vonj?
Dobro je vedeti
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
Dobro je vedeti
Kaj je bolj zdravo: ajver ali kislo zelje?
Dobro je vedeti
Kirurško zmanjšanje želodca ni dovolj za popolno postavo
Dobro je vedeti
Bežite proč od hrane, ki povečuje apetit
Dobro je vedeti
Pozor: piščančje meso je lahko nevarno!
Dobro je vedeti
Ne zavrzite lupine granatnega jabolka!
Dobro je vedeti
Pijača številka 1 za hitro hujšanje
Dobro je vedeti
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Dobro je vedeti
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021