Datum: 26.8.2021 20:59:45 - Rubrika: Dobro je vedeti
10 stvari, ki povzročajo raka, a jih vsak dan uporabljamo
Veliko boste naredili za svoje zdravje, če se boste ognili vsaj tem stvarem. Odstotek nevarnosti, da zbolite za rakom, se bo zmanjšal za 40 %.
Industrija se drži pravila, da "od nečesa pač moramo umreti". Poleg tega državam ni v interesu, da bi imele staro prebivalstvo, veliko upokojencev ... Ko se uvajajo varčevalni ukrepi, so razmišljanja včasih zelo kruta (rešitev za pokojninsko blagajno je, da je manj upokojencev). Vse to in še več je razlogov, zakaj so nekatere stvari še vedno med nami, čeprav je jasno, da povzročajo najhujše bolezni. Ne pozabite, da ste v današnjem svetu vredni le dokler hodite v službo in plačujete davke. Ko pa enkrat dopolnite pogoje za upokojitev, postanete strošek.

Predstavljamo vam nekaj stvari ob katerih se naslednjič zamislite ...

1. Hormoni v mesu in mleku
Danes večina živali je hrano, v kateri je ogromno umetnih snovi. Še posebej nevarni so nenaravni hormoni, ki sprva povzročajo vnetja, bolečino v želodcu, na koncu pa seveda raka in cel kup drugih nevarnih bolezni.

2. Mamografija, rentgeni, skenerji na letališčih
Več študij je potrdilo, da žarki X v našem telesu povzročajo nevarne spremembe iz katerih se lahko kasneje razvije rak. Industrija o tem nikdar ne govori.

3. Aluminij v deodorantih
Aluminij je med največjimi povzročitelji raka na dojki. Poleg tega je v kar 80 odstotkih tumorjev povišana stopnja aluminija.

4. Strupena kozmetika
Koža je naš največji organ in je zato veliko bolj izpostavljena škodljivim vplivom. Poleg tega preko kože vstopajo v naše telo strupi, iz telesa pa ne, ker slabi kozmetični pripravki zamašijo vse pore. Najbolj škodljiva elementa stan bencin in vsi njegovi derivati ter katran.

5. Gensko spremenjeni organizmi
Večina soje in sojinih izdelkov, ki so dostopni po Evropi, so iz gensko spremenjenih rastlin. Kritično je tudi pri koruzi, celo pri paradižniku. Gensko spremenjena živila namreč vsebujejo veliko hemaglutinina, ki povzroča nastanek krvnih strdkov.

6. Umetna sladila
Rafiniran sladkor je dokazano škodljiv, pa ga zato raje povsem črtajte z jedilnika. Izogibajte se tudi sode, ki vsebuje fruktozo, ki je zelo rakotvorna. Prav tako močno rakotvorna je tudi karamelna barva (vsemu, kar je v barvi karamele, se izogibajte).

7. Fluorirana voda
Fluoridi odstranjujejo minerale iz organizma, kar naredi naš imunski sistem šibkejši. Zato raje kot vodo iz plastenk in celo iz pipe, pijte vodo iz naravnega vodnega izvira.

8. Zdravila, cepiva
Izogniti se poskusite zdravilom iz lekarn. že res, da lahko hipno pomagajo, vendar pa obremenjujejo ledvice, jedra, pogosto zavirajo naravne procese s katerimi se telo samo zdravi in ozdravi.

9. Hrana iz pločevink
Konzervirana hrana je med najslabšimi možnimi, saj vsebuje bisfenol, ki uničuje možganske celice. Pa nikar ne mislite, da so nevarne samo pločevinke. Plastična embalaža ni nič boljša.

10. Šamponi, mila, zobne paste, barve za lase
Veliko teh snovi vsebuje sestavine, ki hitro prodrejo v krvni obtok (eno tako ekspresno mesto v telo je pod jezikom, zato je pomembno, da si zobe umivamo s kvalitetno, če je le mogoče naravno zobno pasto). Zapomnite si pravilo: česar ne morete jesti, si ne dajte na kožo. Spomnite se tega, ko si boste lase sprali z regeneratorjem ...
vkj
Dobro je vedeti
Ali vitamin A res vrača vonj?
Dobro je vedeti
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
Dobro je vedeti
Kaj je bolj zdravo: ajver ali kislo zelje?
Dobro je vedeti
Kirurško zmanjšanje želodca ni dovolj za popolno postavo
Dobro je vedeti
Bežite proč od hrane, ki povečuje apetit
Dobro je vedeti
Pozor: piščančje meso je lahko nevarno!
Dobro je vedeti
Ne zavrzite lupine granatnega jabolka!
Dobro je vedeti
Pijača številka 1 za hitro hujšanje
Dobro je vedeti
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Dobro je vedeti
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021