Datum: 17.8.2021 10:52:40 - Rubrika: Dobro je vedeti
Kako dobro poznate zdravilne učinke zlatih nitk narave
Tako preprostega, koristnega in učinkovitega zdravila, kot je na voljo prav v tem času, ne boste našli nikdar. Ozrite se po bližnjem koruznem polju.
Ali ste vedeli, da so koruzne nitke izjemno bogate s kalijem in vitaminom K, kar je bistvenega pomena za presnovo? Koruzne nitke pomagajo pri zdravljenju okužb sečil, pomaga pri presnovi protina, hiperglikemije, ledvičnih kamnov, težav s prostato, pomaga pri močenju postelje ...

Koruznim nitka pravijo tudi koruzna svila. 2 žlici sesekljane koruzne svile dajte v skodelico vrele vode, pokrijte in pustite stati 15 minut. Ko se čaj nekoliko ohladi, lahko dodate žličko medu. Priporočamo, da ne popijete več kot 2 do 3 skodelici na dan.

Tak čaj bo očistil telo toksinov in odvečnih odpadkov, ki krhajo imunski sistem. Prav tako tak čaj pomaga pri proizvodnji inzulina in zmanjšuje vrednost hemoglobina A1c in glukoze. Pomaga tudi pri boljšem delovanj trebušne slinavke.

Na koncu je potrebno dodati, da učinki zlata vrednih koruznih nitk prav zaradi razširjenosti, preprostosti in množičnosti ni bil nikoli povsem raziskan. Farmacevti pač ne verjamejo, da se v teh nitkah lahko skriva kaj pomembnega.
vkj
Dobro je vedeti
Trije glavni znaki slabe vode
Dobro je vedeti
Kako prepoznati nevarne paradižnike
Zdravje, lepota
Dodatek k čaju, ki preseneča
Zanimivosti
5 alternativ za kavo
Zanimivosti
Shujševalni fenomen: kako je Fatima izgubila 32 kilogramov?
Dobro je vedeti
Kako za večerjo pridobiti energijo, ne pa kilogramov
Dobro je vedeti
Kako v samo 4 urah pozdraviti vneto grlo
Dobro je vedeti
Zakaj veliko ljudi po prehladu in angini kmalu še enkrat zboli
Dobro je vedeti
Ali veste, kdaj piti hladno in kdaj mlačno vodo?
Zdravje, lepota
Sadje, ki premaguje ogljikove hidrate
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021