Datum: 17.8.2021 10:52:40 - Rubrika: Dobro je vedeti
Kako dobro poznate zdravilne učinke zlatih nitk narave
Tako preprostega, koristnega in učinkovitega zdravila, kot je na voljo prav v tem času, ne boste našli nikdar. Ozrite se po bližnjem koruznem polju.
Ali ste vedeli, da so koruzne nitke izjemno bogate s kalijem in vitaminom K, kar je bistvenega pomena za presnovo? Koruzne nitke pomagajo pri zdravljenju okužb sečil, pomaga pri presnovi protina, hiperglikemije, ledvičnih kamnov, težav s prostato, pomaga pri močenju postelje ...

Koruznim nitka pravijo tudi koruzna svila. 2 žlici sesekljane koruzne svile dajte v skodelico vrele vode, pokrijte in pustite stati 15 minut. Ko se čaj nekoliko ohladi, lahko dodate žličko medu. Priporočamo, da ne popijete več kot 2 do 3 skodelici na dan.

Tak čaj bo očistil telo toksinov in odvečnih odpadkov, ki krhajo imunski sistem. Prav tako tak čaj pomaga pri proizvodnji inzulina in zmanjšuje vrednost hemoglobina A1c in glukoze. Pomaga tudi pri boljšem delovanj trebušne slinavke.

Na koncu je potrebno dodati, da učinki zlata vrednih koruznih nitk prav zaradi razširjenosti, preprostosti in množičnosti ni bil nikoli povsem raziskan. Farmacevti pač ne verjamejo, da se v teh nitkah lahko skriva kaj pomembnega.
vkj
Dobro je vedeti
Ali vitamin A res vrača vonj?
Dobro je vedeti
Hrana, ki vas bo rešila napenjanja
Dobro je vedeti
Kaj je bolj zdravo: ajver ali kislo zelje?
Dobro je vedeti
Kirurško zmanjšanje želodca ni dovolj za popolno postavo
Dobro je vedeti
Bežite proč od hrane, ki povečuje apetit
Dobro je vedeti
Pozor: piščančje meso je lahko nevarno!
Dobro je vedeti
Ne zavrzite lupine granatnega jabolka!
Dobro je vedeti
Pijača številka 1 za hitro hujšanje
Dobro je vedeti
S spanjem proti debelosti in proti sladkorni
Dobro je vedeti
5 načinov, kako se znebiti odvečne soli v telesu
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021