Datum: 17.8.2023 10:22:40 - Rubrika: Dobro je vedeti
Kako dobro poznate zdravilne učinke zlatih nitk narave
Tako preprostega, koristnega in učinkovitega zdravila, kot je na voljo prav v tem času, ne boste našli nikdar. Ozrite se po bližnjem koruznem polju.
Ali ste vedeli, da so koruzne nitke izjemno bogate s kalijem in vitaminom K, kar je bistvenega pomena za presnovo? Koruzne nitke pomagajo pri zdravljenju okužb sečil, pomaga pri presnovi protina, hiperglikemije, ledvičnih kamnov, težav s prostato, pomaga pri močenju postelje ...

Koruznim nitka pravijo tudi koruzna svila. 2 žlici sesekljane koruzne svile dajte v skodelico vrele vode, pokrijte in pustite stati 15 minut. Ko se čaj nekoliko ohladi, lahko dodate žličko medu. Priporočamo, da ne popijete več kot 2 do 3 skodelici na dan.

Tak čaj bo očistil telo toksinov in odvečnih odpadkov, ki krhajo imunski sistem. Prav tako tak čaj pomaga pri proizvodnji inzulina in zmanjšuje vrednost hemoglobina A1c in glukoze. Pomaga tudi pri boljšem delovanj trebušne slinavke.

Na koncu je potrebno dodati, da učinki zlata vrednih koruznih nitk prav zaradi razširjenosti, preprostosti in množičnosti ni bil nikoli povsem raziskan. Farmacevti pač ne verjamejo, da se v teh nitkah lahko skriva kaj pomembnega.
vkj
Zdravje, lepota
Najmočnejši čistilec telesa: čaj z mlekom. A ne navadni čaj!
Dobro je vedeti
Požirek proti raku
Dobro je vedeti
Zakaj je dobro imeti filter vrečko čaja za vzvratnim ogledalom
Dobro je vedeti
Ali smemo v plastenke dolivati vodo?
Zdravje, lepota
Zdravi holesterol in topi kilograme
Zdravje, lepota
Edinstven recept iz ajde in jogurta
Zanimivosti
Poznate učinke indijskega ljubezenskega napitka?
Zanimivosti
Kam s presežkom kože po hujšanju?
Dobro je vedeti
Dodajte to v kavo in ... shujšajte!
Zdravje, lepota
Vitaminska bomba, ki raztaplja celulit
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021