Datum: 14.6.2022 6:53:42 - Rubrika: Dobro je vedeti
Preden vzamete tableto poskusite z masažo prstov
Ali z masiranjem prstov na levi roki lahko res premagate vsako bolezen? Poskusite. Nič ne stane.
Preden se odločite, da boste telo zdravili s kemikalijami, poskusite s preprosto in naravno metodo. Vsak organ v telesu je namreč povezan z določeno točko na rokah. Vse kar morate storiti je, da veste, kaj, kdaj in kako dolgo pritiskati povezane točke. Običajno je dovolj da pritiskate 60 sekund, potem počakate pol minute in vajo ponovite. Če vam po tretjem poskusu ni bolje, vam še vedno preostanejo farmacevtski pripomočki.

Palec: povezan je s pljuči in srcem. Če imate povišan in močan srčni utrip, ali vas boli pri srcu, potem za 60 sekund vlecite palec, kot bi si ga želeli utrgati.

Kazalec: povezan je z želodcem in debelim črevesjem. Za lajšanje bolečin v želodcu, proti zaprtju in drugih bolečinah, primite kazalec pri spodnjem členku in ga poskušajte zavrteti. Po 60 sekundah spustite in po pol minute ponovite vajo.

Sredinec: je povezan s tankim črevesjem, srcem, dihali (pljuča, grlo) in s krvjo (ima vpliv tudi na povišan sladkor, protin in ostale tegobe, ki nastajajo zaradi porušenih ravnovesij v krvnem obtoku). Vajo s sredincem uporabite tudi v primeru vrtoglavice, slabosti ali nespečnosti. Sredinec povlecite, kot bi ga želeli utrgati in ga vrtite v smeri urinega kazalca, po nekaj sekundah pa spremenite smer. To lahko počnete dokler tegoba ne mine.

Prstanec: ima pomemben vpliv na razpoloženje in splošno počutje. Če se počutite depresivno, brez energije, poskusite z mečkanjem prstanca. Gibi naj bodo nežni in po celi dolžini prsta.

Mezinec: je povezan z ledvicami, bolečino v vratu in glavobolom. Z njim lahko počnete vse, kot z ostalimi prsti (ga vrtite, masirate, vlečete ...). Sami poskusite ugotoviti, kaj vam najbolje prija.

Dlan: je povezana z živčevjem. Masirajte si dlan, pa bo vaše psihično počutje boljše. Prav tako pomaga tudi ploskanje. Poleg tega si lahko z masažo dlani izboljšate tudi prekrvavitev, kar je še posebej pomembno, če vas zebe.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021