Datum: 8.5.2023 16:36:02 - Rubrika: Zdravje, lepota
Trik, kako zbrisati starostne pege
Po 40. letu se vsem začno pojavljati starostne pege, kar ni nič nenavadnega, dobro pa je kljub vsemu vedeti, kako se jih znebiti
Starostne pege so pigmentni madeži na rokah in to samo po sebi ni nič nenavadnega. Pege kvarijo videz, koža je na teh mestih malo manj občutljiva na otip, s spodnjim trikom pa lahko sami doma in razmeroma poceni odstranite večino peg. Nasvet deluje hitro in učinkovito, dober pa je tudi za hitrejše celjenje ran in zdravljenje cele vrste težav s kožo. Ko boste videli sestavine, vam bo takoj jasno zakaj.

Sestavine:
  • 2 žlici čebulnega soka
  • 2 žlici jabolčnega kisa
Priprava:

Pomembno je, da čebulni sok pripravite svežega. Če nimate sokovnika, si lahko pomagate z mikserjem in čebulno kašo, ki nastane, precedite skozi bombažno krpo. Samo sveč čebulni sok ima dovolj aktivnih in hranljivih snovi, ki pomagajo koži in telesu pri regeneraciji.

Čebulni sok in kis zmešajte, dajte ju na pego in s prsti nekaj minut masirajte. Videli boste, da se bodo pege vidno manjšale, po 2 tednih redne uporabe pa povsem izginile.

Ker čebula za sabo pušča neprijeten vonj, po rokah podrgnite z limono (najboljša je limonina lupina), da tudi težav z vonjem ne boste imeli.

Na koncu pa še pomembno opozorilo: preden začnete s tovrstnim odstranjevanjem peg, uporabite samo eno kapljico, namažite kožo s tem in počakajte 24 ur. Pri nekaterih se namreč lahko pojavi alergija, vnetje in celo mehurji.
Erika Volk
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021