Datum: 12.5.2022 14:56:43 - Rubrika: Zdravje, lepota
Kako učinkovito hujšati v trebuh in stegna?
Samo ena sestavina, ki jo imamo vsi doma, je dovolj, da se znebimo maščob na najbolj izpostavljenih mestih
Ingver sodi med začimbe, ki so najbolj razširjene po svetu. Njegove zdravilne učinke je raziskala že cela vrsta raziskovalcev, dokazano pa je, da koristi pri skoraj vseh procesih v telesu. Vse te koristi so tudi razlog, da je ingver v zadnjem času postal velika uspešnica po celem svetu.

Izkazal se je tudi kot odlično prehransko dopolnila, ki stimulira delovanje telesa, preprečuje zastajanje tekočine in tako pomaga pri čiščenju, zelo učinkovito zmanjšuje apetit, zato je zelo pogost dodatek k naravnim shujševalnim preparatom ...

A najboljši učinek ingverja lahko okusite na zelo preprost način.

Vse kar potrebujete je korenina ingverja. Naribajte je približno 5 centimetrov. Prelijte z enim litrom vode in dajte vse skupaj kuhati. Voda naj vre približno 15 minut, potem pa odstavite in počakajte, da se kuhan ingver ohladi.

Ingverjevo vodo pijte po požirkih čez cel dan. Pomembno je, da popijete cel liter na dan, ker bo tako čistilni učinek največji. že po nekaj dneh pitja ingverja boste čutili kar nekaj sprememb.

Ingver preprečuje vnetja
Pri Journal od Medicinal Food so že pred časom dokazali, da pitje ingverjeve vode preprečuje vnetja sklepov, blaži artritis in revmatična obolenja.

Ingverjeva voda je bogata z antioksidanti
Ingver ima zelo veliko antioksidantov in je izredno učinkovit v boju s prostimi radikali iz katerih se razvijejo rakava obolenja. Premagovanje antioksidantov je ključnega pomena za boljše zdravje. Pri British Journal od Nutrition so celo objavili, da se nevarnost za raka s pitjem ingverjeve vode zmanjša za več kot 40 odstotkov.

Preprečuje holesterol
Ingver ima sposobnost, da znižuje raven slabega holesterola, holesterol pa je povezan z boleznimi srca, debelosti, povišanega pritiska, delovanja jeter, poleg tega pa ingverjev voda tudi preprečuje nastanek krvnih strdkov.

Zdravo hujšanje
Najpomembnejša lastnost ingverja pa je njegova učinkovitost pri topljenju maščob. Z ingverjevo vodo boste največ maščob izgubili na trebuhu, okrog bokov in stegnih. To predvsem zaradi tega, ker ingver pospeši delovanje notranjih organov.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021