Datum: 19.4.2023 14:59:32 - Rubrika: Dobro je vedeti
Avstralsko zdravilo proti kožnemu raku, ki je po celem svetu spregledano
Avstralski kmetje že več stoletij zdravijo bolezni kože na tako preprost način, da tega ne želi nihče videti, čeprav desetletja testiranj potrjuje uspešnost metode
Avstralski kmetje so že pred več stoletji uporabljali jajčevce oziroma melancane najprej za zdravljenje govedi, potem pa so ugotovili, da deluje tudi na ljudeh. Ko so farmacevti pred četrt stoletja analizirali to avstralsko ljudsko zdravilo, so naleteli na posebno snov z imenom BEC5, ki se veže na receptorje rakavih celic in tako prepreči, da bi se bolezen širila po telesu.

V 25 letih so opravili več kot 80 tisoč zdravljenj kožnega raka, uspešnost pa je bila 78 odstotka. Če pa je pacient uporabljal kremo, ki so jo razvili v zadnjih desetih letih, pa je postal kožni rak v Avstraliji povsem ozdravljiv. Še več! Pri nobenem pacientu se po 5 letih bolezen ni ponovila. Zdravljenje traja 8 do 12 tednov.

Prvi je na jajčevce postal pozoren dr. Bill Cham, ki je leta 1987 uspel izločiti snov BEC5 in že kmalu kasneje dosegel več kot 70 odstotno uspešnost zdravljenja

Kožni rak postaja vse pogostejša oblika bolezni, najpogosteje pa se razvije od pretirane izpostavljenosti soncu in od starosti. Če koža pordeči, se lahko iz tega razvijejo nenormalne celice, ki lahko mutirajo v maligne, problem kožnega raka pa je, da se metastaze širijo v telo in kritičnost obolenja navzven težko ocenimo.

Samo v Sloveniji za kožnim rakom vsako leto zboli 2000 ljudi, po svetu pa okoli 2 milijona, v zadnjih 20 letih pa se je število obolenj po svetu povečalo za 3-krat! Zdravniki svetujejo, da se na soncu ne bi smeli zadrževati med 10 in 16 uro, poleg tega pa priporočajo uporabo krem z zaščitnim faktorjem vsaj 15 in več. Še posebej pazljivi bi morali biti pri zaščiti ustnic ter predelov okrog vratu, za ušesi, por rokami, na genetalijah ... To so najpogostejši predeli pojava rakavih tvorb.

Snov BEC5 se nahaja v plodovih jajčevca, paradižnika, krompirja, paprike in tobaka. Čeprav obstaja cela vrsta dokazov o uspešnosti, BEC5 še vedno ni uvrščen na seznam zdravil proti raku, čeprav je bilo v vseh primerih uporabe dokazano, da krema iz jajčevcev uničuje zgolj rakave celice, zdravih pa ne. Zdravljenje je celo tako enostavno, da se bolezen po dveh tednih večinoma zmanjša za polovico po štirih pa sledi tvorb povsem izginejo.

Ker pa prihaja vreme, ko bomo več izpostavljeni soncu, si je dobro zapomniti nekaj priporočil, katera hrana krepi kožo in nas varuje pred kožnim in drugimi oblikami raka:
  • beta-karoten: sladki krompir, špinača, ohrovt, korenček, paprika ...
  • likopen: paradižnik (zlasti kuhan in v omakah), lubenica, papaja ...
  • lutein: špinača, ohrovt, grah, bučke, pistacije, brokoli, jajčni rumenjak
  • polifenoli: zeleni čaj, rožmarin, timijan, origano, česen, kakav
  • flavonoidi: citrusi, zlasti lupine citrusov

vkj
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021