Datum: 16.4.2022 6:35:18 - Rubrika: Dobro je vedeti
3 pravila za zajtrk za hitrejše hujšanje
Če boste sledili tem trem nasvetom, boste lažje in hitreje hujšali
Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, vendar samo, če ga pravilno jeste. Če želite uspešno shujšati, se držite naslednjih treh nasvetov.

1. Jejte zdravo
Z raziskavami so ugotovili, da zgoden jutranji zajtrk pospešuje in uravnava prebavo, pospeši prekrvavitev in izboljša delovanje notranjih organov. Priporočamo vam, da greste zvečer pol ure prej spat in boste zjutraj vstali bolj spočiti, poleg tega pa si že dan prej pripravite nekaj za zajtrk, da boste lahko čim prej tudi nekaj pojedli. Z boljšo prebavo se boste tudi kilogramov hitreje znebili.

2. Izbirajte jedi, ki vas nasitijo
Zajtrk vas mora nasititi, vendar ne preveč. Predvsem pa mora biti bogati z minerali in vitamini. To ugotovite tako, da po zajtrku ne boste lačni vsaj 2 do 3 ure. Zato jejte hrano, ki vsebuje veliko vlaknin in proteinov. Ta vam bo dalo energijo. Pazite pa, da ne zaužijete veliko sladkorja. Sladkor vam bo dal lažno energijo in povzročil nastanek podkožnih maščobnih blazinic.

3. Pazite na velikost porcij
Obilen zajtrk vas bo gotovo nasitil, vendar nikar ne pretiravajte. Jejte umirjeno in toliko, da boste siti, vendar ne preveč. Nič hudega, če kdaj ne boste pojedli vsega. Nikar se ne silite, kar si boste s tem samo škodili. Potem, ko boste nekaj dni zapored redno in oblino zajtrkovali, se bo telo navadilo na to, na vas pa je, da samo prisluhnete svojemu telesu ... Tudi preveč napačne hrane za zajtrk lahko redi.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021