Datum: 16.4.2022 18:29:13 - Rubrika: Dobro je vedeti
Trik, kako sladkati pijačo in pri tem hujšati
Sladkor je nevaren, a trik, kako sladkati brez sladkorja, je tako preprost ...
Sladkor povzroča celo vrsto težav, najhujša pa je odvisnost, ki je celo večja od tiste, ki jo povzroča alkohol, ali nikotin. Odvisnost od sladkorja redi, sladkorna pa je itak kuga tretjega tisočletja. Če jemo preveč sladkorja v kombinaciji z maščobami, se kilogrami še hitreje nabirajo.

Če kljub vsemu ne morete brez sladkega okusa, a bi se radi znebili odvisnosti od sladkorja, potem poskusite s tem trikom.

Najboljša alternativa sladkorju je kokosovo olje, ki je za nameček še zdravo. Kokosovo olje ima veliko trigliceridov, ki so zdrave maščobe, telesu pa dajejo energijo. Poleg tega uravnava sladkor v krvi, spodbuja delovanje možganov, upočasnjuje procese staranja, preprečuje depresije in drugo nihanje razpoloženja. Kokosovo olje tudi skrbi za hormonsko ravnovesje, zato bi ga morali ženske v srednjih letih še pogosteje uživati.

Za začetek ga lahko uporabite v kuhinji. Vsak obrok narejen s kokosovim oljem je boljši in bolj zdrav od tistega pripravljenega z rastlinskim oljem.

A najboljša je voda "sladkana" s kokosovim oljem. Dovolj je, da v kozarcu vode raztopite žličko kokosovega olja in tako dobite zelo osvežilno pijačo bogato z elektroliti.

Če na dan popijete tri kozarce obogatene vode, se bo uredila vaša prebava, okrepil imunski sistem in tudi tehtnica bo pokazala manj.
vkj
Dobro je vedeti
7 radioaktivnih stvari, ki jih imate v vašem domu
Zdravje, lepota
Kako na hitro spremeniti pH telesa
Dobro je vedeti
Ne zavrzite jajčnih lupin, raje jih specite
Dobro je vedeti
Koliko vode je še zdravo popiti?
Dobro je vedeti
Kako veste, kdaj je lubenica zrela in dobra?
Dobro je vedeti
Doma narejena CBD konopljina moka: recepti iz industrijske konoplje
Zdravje, lepota
Napitek, ki zravna trebuh in ga splošči
Dobro je vedeti
Zadnjica, ki bi si jo vsi želeli
Zdravje, lepota
S česnom nad mozolje
Zdravje, lepota
Čudežna formula za turbo hujšanje
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021