Datum: 14.3.2022 6:59:24 - Rubrika: Dobro je vedeti
Zakaj bi morali dan začeti s toplo limonado in česnom
Če mislite, da je kava dobra za začetek dneva, se močno motite. V resnici je zelo škodljiva. Če iščete zdrav recept za uspešen dan, ste ga pravkar našli.
Mlačna limonada in česen na tešče delujeta močno razstrupljevalno in čistita telo. Dnevno uživanje tega napitka vas lahko reši pred celo vrsto nevarnimi boleznimi, kot so skoraj vse vrste raka, sladkorna bolezen in celo depresija. Raziskave namreč kažejo, da je mogoče 90 odstotkov rakov preprečiti, če ga le dovolj zgodaj zaznamo in spremenimo način prehranjevanja in življenja.

Surov česen uničuje škodljive viruse, bakterije, glive in kup drugih mikroorganizmov, ki napadajo naše telo. Poleg tega krepi imunski sistem, preprečuje okužbe in bolezni, veliko antioksidantov pa ima presenetljivo pozitivne učinke na naše zdravje.

Mlačna limonada ima prav tako kopico zdravilnih lastnosti. Pripravite si jo tako, da sok pol limone zmešate s 2 dcl mlačne vode (ne sme biti vroča!).

Mlačna limonada namreč izboljša presnovo in uravnoteži metabolizem. Pomaga pri hujšanju in sicer tako, da povečuje telesno temperaturo in s tem spodbuja presnovo pri izgorevanju maščob. Poleg tega lahko z mlačno limonado iz telesa na preprost in učinkovit način iz telesa odpravite strupe. Limonada še lajša menstrualne krče, upočasnjuje staranje, opravlja vlogo naravnega čistilca teles ...

In težko uganiti, da imata česen in limonada na tešče skupaj še večjo moč in boljšega začetka dneva si ne morete zamisliti. Česen enostavno pogoltnite tako, kot tableto in nanj popijte kozarec limonade. Priporočamo vam, da vsaj pol ure po tem nič ne jeste in pijete (niti kave ne), pa se boste že po nekaj dneh rednega jemanja počutili opazno bolje.
vkj
Zanimivosti
Barvne palačinke čez celo leto
Zanimivosti
Začnite zamrzovati limone
Dobro je vedeti
7 razlogov, zakaj jesti avokado
Dobro je vedeti
živila, ki se nam zdijo uporabna, a so le produkt marketinga
Dobro je vedeti
Razstrupljevalni vikend
Dobro je vedeti
Kdaj je čas, da prenehate jesti kruh?
Dobro je vedeti
živila, ki škodujejo zdravju jeter
Dobro je vedeti
7 živil, ki pospešujejo izgorevanje maščob
Zanimivosti
10 podjetij, ki upravljajo skoraj ves svet
Zdravje, lepota
S hrenom do boljšega spomina, vida, sluha in manj maščob
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021