Datum: 17.3.2023 19:53:56 - Rubrika: Dobro je vedeti
Uničevalec raka na jajčnikih in prostati
S preprosto metodo, naravno in brez strupenih kemikalij lahko premagamo tudi najhujše rake. Ozdravljivost je 56 odstotna!
Statistika pravi, da vsako leto v ZDA za rakom jajčnikov in prostate umre 20.000 Američanov. Oba raka spadata med bolezni z najvišjo stopnjo umrljivosti. Vendar pa študiji, ki so ju naredili na več kot tisoč bolnikih v ZDA in Veliki Britaniji, kažeta, da lahko z ingverjem močno vplivate na več vrst bolezni, najbolj pa na raka jajčnikov in prostate. Ingver vsebuje snovi, ki selektivno napadajo rakave celice, ta proces pa se imenuje avtofagija.

Ingver zavira rast rakavih celic, vendar samo s tem še ne pomeni, da lahko ozdravite. Spremeniti morate način prehranjevanja, odpovedati se morate vsem sladkanim jedem in pijačam, alkoholu, jesti čim več alkalne hrane ...

Pozitivno pri ingverju je, da tudi v velikih količinah nima stranskih učinkov, kot je to primer pri kemoterapiji in zdravljenju s sevanjem. Ameriška in britanska raziskava sta pokazali, da se je pri bolnikih, ki so v kri dobivali medicinski ekstrakt ingverja, bolezen v 56 odstotkih povsem ustavila, po 30 dneh pa jih je skoraj polovica povsem ozdravela.

Več drugih raziskav, ki so se fokusirale samo na snov 6-shogaol, je merilo učinke ingverja na rakave celice in izmerili, da je ingver lahko tudi do 10.000-krat bolj učinkovit, kot kemoterapija. Najbolj zanimiva pa je ugotovitev, da je ingver enako učinkovit tako posušen in nariban, kot tudi kuhan.

In kako uživati ingver?

Dodate ga lahko k vsem živilom, najbolj pa paše k čaju, smoothijem, sokovom. Priporočamo vam, da k vsaki skodelici čaja dodate veliko žlico naribanega ingverja.

Ingver lahko popijete tudi z običajno, mlačno vodo, dober učinek pa boste dosegli, če žličko ingverja popijete pol ure pred vsakim obrokom.
vkj
Zdravje, lepota
Jogurt s to začimbo dela čudeže
Zdravje, lepota
Pijača za hujšanje, ki nadomesti kosilo in večerjo
Zdravje, lepota
Ste že slišali za neverjetno shujševalno dieto z jogurtom in krompirjem?
Zanimivosti
Vojna za čevapčiče
Zdravje, lepota
Pozabite na odvečne kilograme!
Zdravje, lepota
5 bolezni, ki se vidijo na obrazu
Dobro je vedeti
Kako sladek krompir spremenite v večerjo?
Zdravje, lepota
Vsak dan manj trebuha s tem nenavadnim nasvetom
Dobro je vedeti
Tjaša Ferme in pater dr. Karel Geržan na Spiritualnem kampu v Metliki
Dobro je vedeti
Kombinacija, ki vam prihrani marsikatero zdravilo
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021