Datum: 18.1.2023 20:51:08 - Rubrika: Zdravje, lepota
Namesto večerje sok za hujšanje
Ta napitek tako močno zaposli prebavo, da boste porabili vso odvečno energijo, ki ste se jo čez dan pridobili
že res, da živil z negativnimi kalorijami ni, vendar pa imajo nekatere sestavine tako nizko energijsko vrednost, da človeško telo porabi več energije, kot jo je dobilo. Če pa to kombinirate še s sestavinami, ki imajo rahel odvajalni vpliv, in s sestavinami, ki prekipevajo od viška mineralov, potem lahko s tem napitkom opazno shujšate in to dobesedno čez noč.

Kaj potrebujete?

Sestavine:
  • sok 1 limone
  • 1 manjša kumara
  • 1 žlica naribanega ingverja
  • 1 vejica peteršilja
  • 1/2 skodelice vroče vode
Priprava:

Vse sestavine dajte v mešalnik in temeljito miksajte vsaj pol minute. Zelo pomembno je, da dobite homogeno zmes, ki pa jo morate popiti zvečer, vsaj 30 minut pred spanjem. Lahko tudi prej, vendar po tem napitku ne smete nič več jesti, pijete pa lahko le mlačno vodo (topla voda še dodatno pospeši topljenje maščobni oblog predvsem okrog trebuha).

Kako deluje ta napitek?

Zaradi peteršilja in kumare ima napitek izrazit čistilni in odvajalni učinek in že samo s tema sestavinama bi lahko sestavili napitek za hujšanje. poleg tega ima peteršilj izredno malo kalorij, a veliko antioksidantov, vitaminov in mineralov, ki preprečujejo zastajanje tekočine. poleg tega deluje še antibakterijsko in preprečuje najrazličnejša vnetja od želodca do črevesja.

Ingver velja za čudežni pospeševalnik metabolizma, preprečuje zaprtje, skupaj z limoninim sokom pa krepita imunski sistem. Limonin sok pa povzroči še eno stvar: zaradi kisline se bo vaš želodec skrčil, apetit bo povsem izginil, odvečni kilogrami pa tudi.

In še voda. Mlačna mora biti. Pazite, da nima več kot 60 stopinj Celzija, ker je to meja, ko je vitamin C še obstojen. Poleg tega mlačna voda pospeši procese notranjih organov, razredči težko prebavljivo hrano, zaradi toplote pa celo pomaga pri razgradnji živil v enostavne in hranljive sestavine.
vkj
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021