Datum: 24.1.2023 6:19:10 - Rubrika: Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Kar nekaj raziskav je potrdilo, da lahko s preprostim prelivom ustavite razvoj tumorjev, metastaz in veste rakavih obolenj.
Po mnenju znanstvenikov iz univerze v Gruziji je kombinacija česna, ingverja in olivnega olja tako močna, da lahko ustavi razvoj najhujših bolezni. Testiranja na več kot 400 bolnikih so pokazala, da se je rak v 54 % občutno zmanjšal , napredovanje bolezni pa popolnoma ustavilo. Gruzijci so prepričani, da bi lahko s podrobnimi raziskavami v naslednjih letih človeštvo odkrilo, katere so tiste kombinacije sestavin, ki so tako učinkovite proti raku.

Na recept za ta solatni preliv so znanstveniki postali pozorni šele v zadnjem času, ko so statistike pokazale, da v mediteranskih deželah in ponekod v Aziji skoraj ne poznajo bolezni, ki so značilne za celinske dežele. Najbolj izrazite so razlike pri raku prostate in tumorjih. Ali lahko kombinacija česna, ingverja in olivnega olja res premaga nepremagljivo?

Dejstvo je, da imajo vse tri sestavine veliko antioksidantov in drugih zdravilnih lastnosti, ki zmanjšujejo vnetja, delujejo antibakterijsko in predvsem spodbujajo delovanje prebave in notranjih organov. Zaradi tega se izboljša prekrvavitev, izločanje strupov, telo pa dobi veliko več kisika in energije. Ne smemo namreč pozabiti, da se v telesu dogaja proces oksidacije. Če tega ni, se razvije rak, nastanejo tumorji.

Kako pripraviti solatni preliv, da bo postal zdravilo?

Sestavine:
  • 120 gramov česna
  • 120 gramov ingverja
  • 1 žlica olivnega olja
Priprava:

Uporabite svež česen, ki ga na drobno sesekljajte. Tudi ingver uporabite svež in ga narežite na majhne koščke, lahko ga tudi naribate. Oboje dajte v mešalnik, dodajte še žlico olivnega olja in dobro zmešajte, da dobite gladko kremasto zmes.

Uporabite jo lahko kot dodatek k hrani, zelo priporočljivo pa je pojesti žličko na tešče in žličko pol ure pred spanjem.
Erika Volk
Zdravje, lepota
Lahko preprost preliv pahne kemoterapijo v pozabo?
Dobro je vedeti
Riževa sluz in banane proti driski
Dobro je vedeti
800 let staro božje zdravilo
Dobro je vedeti
Kdo so največji zaviralci apetita?
Zdravje, lepota
3 sestavine, ki bodo skupaj spremenile svet
Zanimivosti
Bi radi bolj dolgo živeli? Ni problema!
Dobro je vedeti
Tega vam zdravniki ne bodo nikdar povedali
Zanimivosti
Zdravi jetra, žolč in ščitnico
Dobro je vedeti
Mešanica, ki vam povrne imunski sistem
Dobro je vedeti
Barva kože na obrazu razkriva vnetje pljuč
Copyright (c)
VemKajJem.com
Avgust 2021